<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 1997 GRAND CHEROKEE 5.2 (LPG TÜKETİMİ..?)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="bayayhan" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
bayayhan' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
YANLIŞ CEVAP !! bu aslan besleme işinide hiç anlamadım , arkadaş sormuş yakıtı fazla nasıl indirim diye cevap "aslan besleyen yemini düşünmez" yapma yaww ,<br />
belki aslanda sindirim sorunu var obezite var ALLAH ALLAH.. işi biliyorsanız nerede ne sorun var onu yazın .<br />
aslan besleyen ikinci el araba almaz bu, forumda kaç kişi o km jeep ,land cruser vs. büyük hacimli araç alıp offroad yapıyor valla yaklaşık 2 senedir forumdayım bir kişi vardı galiba grand şero alıp modifiye yapmıştı o arkadaşta zaten yakıtı falan düşünmüyordu . yapmayın arkadaşlar hepiniz kedi yada yaşlı aslan besliyorsunuz sonra aslan besliyen yemini düşünmez vayy bee ne klas bir cevap bu forumun sorunu bence bu samimiyetsizlik.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>5200 motora biniyorsanız düşünmeyeceksiniz.Madem düşünüyorsunuz,çok yakıyor diyorsunuz Fiat Punto'ya binin.Forum sorunluysa takılmayın forumda.Bugüne kadar da LPG'li araç kullanmadım,ASLANI KEDİYE BOĞDURMADIM.</div>