1997 model kazalı zj için yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sonsokak34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,454

sonsokak34

hayaldi gerçek oldu..
Yer
karabük
merhabalar tecrübeli abilerimin kardeşlerimin yardımına ihtiyacım var
1997 model 5.2 kazalı zj araç takla atmış kaportada değişecek parça yok hepsi düzelir ancak aracın sanrouf u muhtemelen arıza çıkaracak camı kırık onundışında gerekli parçaları yazıyorum fiyatları hakkında bilgiverirseniz mutlu olurum
ön tampon
ön panjur
ön farlar ve sinyaller
sanrouf
radyo anteni
ön cam
ön yolcu ve sürücü kapı camları
arka kelebek cam ve arka kapı camı
tavan döşemesi
iç dikiz aynası kırık
sağ sol dikiz aynaları
gözükenler bunlar tahminen ne kadar tutar ve varsa çıkma yada sıfır fiyatları hakkında yardımcı olursanız sevinirim

Etiketler
Ynt: 1997 model kazalı zj için yardım

Büyük geçmiş olsun.... :'(

öncelikle çok geçmiş olsun fiyatları çeşitli sitelerden araştırıp eledikten sonra toparlarsınız sahibinden comda bazı çikmalar var.bende ön sag sol farlar ve sinyaller var hepsi saglam ben 6 ay kadar önce beyazlarla degiştirdim isterseniz size ücretsiz verebilirim .

sonsokak34' Alıntı:
1997 model 5.2 kazalı zj araç takla atmış kaportada değişecek parça yok hepsi düzelir ancak aracın sanrouf u muhtemelen arıza çıkaracak camı kırık onundışında gerekli parçaları yazıyorum fiyatları hakkında bilgiverirseniz mutlu olurum
ön tampon 400 tlyaklaşık biliyorum emin değilim....fazlası olsun eksik çıkarsa sevinirsiniz
ön panjur 150 tl
ön farlar ve sinyaller çifti en fazla 400 tl
sanrouf camı sanırım sıfır yoktur çıkmasına da en az 500 isterler valla
radyo anteni otomatik ise 300 tl civarı
ön cam carglass olimpia gibi firmalarda en fazla 300 tl ye bulunur
ön yolcu ve sürücü kapı camları tanes 150 olsa çifti 300 dür
arka kelebek cam ve arka kapı camı yine çifti 300 gibidir diyorum. yalnız camlar konusunda illa yetkili servise takılmayın özellikle olimpiada hepsini bulursunuz çok uygun fiyata....
tavan döşemesi 250 tl ye tekrar kaplıyorlar
iç dikiz aynası kırık 150 tl çıkma bulunur sanırım sıfırı karartmalı falan pahalıdır
sağ sol dikiz aynaları tanesi çıkma olarak 150 gibi olması lazım.
gözükenler bunlar tahminen ne kadar tutar ve varsa çıkma yada sıfır fiyatları hakkında yardımcı olursanız sevinirim

geçmiş olsun...

mustafa drican' Alıntı:
öncelikle çok geçmiş olsun fiyatları çeşitli sitelerden araştırıp eledikten sonra toparlarsınız sahibinden comda bazı çikmalar var.bende ön sag sol farlar ve sinyaller var hepsi saglam ben 6 ay kadar önce beyazlarla degiştirdim isterseniz size ücretsiz verebilirim .
teşekkür ederim saolun irtibata geçeriz :smiley:

mertbirincioglu' Alıntı:
sonsokak34' Alıntı:
ön tampon 400 tlyaklaşık biliyorum emin değilim....fazlası olsun eksik çıkarsa sevinirsiniz
ön panjur 150 tl
ön farlar ve sinyaller çifti en fazla 400 tl
sanrouf camı sanırım sıfır yoktur çıkmasına da en az 500 isterler valla
radyo anteni otomatik ise 300 tl civarı
ön cam carglass olimpia gibi firmalarda en fazla 300 tl ye bulunur
ön yolcu ve sürücü kapı camları tanes 150 olsa çifti 300 dür
arka kelebek cam ve arka kapı camı yine çifti 300 gibidir diyorum. yalnız camlar konusunda illa yetkili servise takılmayın özellikle olimpiada hepsini bulursunuz çok uygun fiyata....
tavan döşemesi 250 tl ye tekrar kaplıyorlar
iç dikiz aynası kırık 150 tl çıkma bulunur sanırım sıfırı karartmalı falan pahalıdır
sağ sol dikiz aynaları tanesi çıkma olarak 150 gibi olması lazım.

geçmiş olsun...
teşekkürler

sonsokak34' Alıntı:
ön tampon
ön panjur
ön farlar ve sinyaller
sanrouf
radyo anteni
ön cam
ön yolcu ve sürücü kapı camları
arka kelebek cam ve arka kapı camı
tavan döşemesi
iç dikiz aynası kırık
sağ sol dikiz aynaları

ön tampon internette 250 civarina var diye hatirliyorum
ön panjur 125-150 arasi
ön farlar ve sinyaller takim olarak 220-280 arasi

Tabi panjur ve far degisecekse panjur destek uniteside degisecek 130-150 arasi

sanrouf muamma

radyo anteni 75-450 arasi birden fazla anten var motorlu cikan vs.vs.

ön cam en son 280 civari bir seydi

ön yolcu ve sürücü kapı camları bunlara cikma bakmak lazim telini ozelden veririm

arka kelebek cam ve arka kapı camı aynen bunlara da cikma bakmak lazim

tavan döşemesi cikma 200 - 450 arasini bulur eger kaplamasi duzgunse ne ala yok degil ise birde kaplama yapilmasi lazim

Asagida ki ikisini bilemiyorum
iç dikiz aynası kırık
sağ sol dikiz aynaları

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, saydığın parçalar arasında bulamayacağın veyahut pahalı olan sadece sunroff camı dır,arabanın yan camlarının sıfırının tanesi 50 TL (doraglass marka) ,tampon ve diğer malzemeler çıkmacıdan hesaplı alınır Ankarada Jeep hurdacısının telefonunu yazıyorum ondan fiyatlarını alabilirsin ( unutma hurdacılar iyi bir pazarlıkla parçayı önce istedikleri paranın yarısına verirler) selamlar...0 312 354 27 37

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR