1998 Opel Frontera 2.2i 5K füme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rumelian Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,863

rumelian

Kamp III
Yer
istanbul
Aracımı acil ödemem olduğundan dolayı satıyorum.
Opel frontera 2.2i benzinli
Yıl: 1998
Renk: Füme
Kilometre: 205000
------------------------------------------------------------------------------------------
201.000 de Motoru Komple Yenilenmiş (özel serviste yapılmış olup orjinal GM parçalarıyla yapılmıştır servis kağıdı ibraz edilir.)
Radyatörü temizletilmiş devir daim moturu değiştirilmiş (orjinal GM) ve tüm soğutma sistemi elden geçmiştir.
Debriyaj Baskı balatası değiştirilmiş. 202000 km civarında
Egzoz son susturucusu değiştirilmiş.
5cm yükseltilmiş ve rot balans ayarları yapılmış.
----------------------------------------------------------------------------------------
Lpg hiç takılmamış. nedeni Lpg yi güvenli bulmadığım için.
tüm özellikleri ve arazi vitesleri faal, uzun yıllar güvenle sürülecek bir araba
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Araç donanımlarından bazıları,
Hardal rengi deri koltuklar.
çift hava yastığı,
Klima (kompresörü yenilenmiş faal)
Elektrikli sunroof
4 cam elektrikli
Elektrikli ayarlanan dikiz aynaları
Yükseklik ayarlı önkoltuklar.
2 yıllık AT kar lastiği
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gelelim eksilere,
aracın 2 yıllık vergi borcu vardır. dolayısıyla muayenesi yapılamamıştır. Faizleriyle birlikte 2.000 ytl nin altında bir tutardır.
Kaportada bazı işleri vardır. ciddi kazası yoktur. arka sol tampon köşesi eksiktir.
Bu masrafları fiyattan düşülecektir.
Honda civic 93 model ve üstü , rover 2 serisi (coupe ve cabrio hariç - yuvarlak kasa olanla) takas + nakit şeklinde takasa açığım. Bir bayanın kullanacağı az benzin yakan bir araçla :smiley:
Fiyat başlangıç olarak 17.500 dür. Ciddi alıcılarla görüşüldüğünde fiyat ve takas konusunda anlaşılır. Sorularınız olursa çekinmeden arayınız.

İletişim için lütfen site özel mesajı veya ceergin@gmail.com a mesaj atarsanız sevinirim.

İlan kısa bir süre için geçerlidir.

Etiketler
Ynt: 1998 Opel Frontera 2.2i 5K füme

Detaylı fotoları alıcılara emaille yollarım.

017.jpg

bu arada fiyat başlangıç olarak 17.500 dür. ciddi insanlara ciddi indirimler yapılacaktır.

cem yazık edicen arabaya.
benimde bir nissan pathfinderim vardı sattım şimdi bitane kafama göre araba bulamıyorum valla
ama hayırlısı olsun ama favorim zj 5.2

ben sızınle bı konuda bısey paylasmak ıstıyorum suanda bıtane opel frontera kazalı aldım aracımın sol camurluk ustunde plastık olanlardan camurluk .sol sınyal kaput bunları temın edebılecegım bıyer varmı bı fıkrınız varmı bana donersenız cok sewınırım arkadaslar arac 94 model 2.3DTİ DİZELDIR 5 KAPI SAYGILAR EFENDIM

mustafacım vazgeçtim sayılır zaten teklif gelirse değerlediricem... hakkaten o fiyata bunun kadar konforlu bir araç bulamam üstelik benzinide cüssesine göre az 0,42 ytl/km.

Güncel -
Araç 100.000 km mekanik garantili..
Motor yeniden toplandı. Ön takım da başlıyor. Muayenesi yok ama TÜVTÜRK'ten muayeneyi geçeceğine ve geçmemesi halinde gereken masrafın tarafımdan yapılacağına dair taahütname vereceğim.

bu ilan silinmişti... pasif falan değil direk silmişti moderatör benim ricam ile. güncel değil satmam koca oğlanımı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR