1999 WJ Nasıl Yükseltebilirim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ervam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,423
Ynt: 1999 WJ Nasıl Yükseltebilirim

1 ay takılı kaldı arabayı satmayı düşününce çıkarmıştım şu an depoda muhafaza ediyorum , 600 tl. istersen verebilirim.

Etiketler

markası ne 4 adet amortisör ve 4 adet takozdanmı oluşuyor.

ervam' Alıntı:
markası ne 4 adet amortisör ve 4 adet takozdanmı oluşuyor.

Ürünler Tarotodan alınmış olup tahminime göre sizin sorduğunun markadan olması gerekiyor , tam olarak hatırlamıyorum , evet 4 takoz ve 4 amortisör.

benim sorduğum skayjekker 7000 serisiydi.taktırınca ne gibi farklılıklar oldu paylaşım yaparmısın arslan67 görüşmek üzere teşekkür ederim

ervam' Alıntı:
benim sorduğum skayjekker 7000 serisiydi.taktırınca ne gibi farklılıklar oldu paylaşım yaparmısın arslan67 görüşmek üzere teşekkür ederim

Skyjacker amortisör ve takozları kullanınca oluşan farklılıklar.

+ Aracın orjinal lastik ölçüsü 235 yerine 265 kullanmaya başladım.
+ Aracın eski yaylanması gitti biraz daha sert bir süspansiyon oluştu bu durum virajlarda aracın daha az yatmasını sağlıyor.
+ Araç gerçekten JEEP gibi görünmeye başladı.
+ Aracı bu hali ile kullanırken diğer araçlardan yüksek durması insana eski halinden daha çok bir güven hissi veriyor.
- Araç yükseldiği için uzun yol performansı biraz da olsa bana göre düştü rüzgardan etkilenmeye başladı.

İlk aklıma gelen + ve - durumlar bunlar görüşmek üzere...

merhabalar ürünlerimize burdan bakabilirsiniz ayrıca wj için arb ön tampon elimizde var......
http://www.tarotomotiv.sahibinden.com/

bende müşteri olabilirim..........anladığım kadarıyla bu işi yapmıyosunuz ama kredi kartı kullanabilirsek olabilir...

hasan uyg' Alıntı:
bende müşteri olabilirim..........anladığım kadarıyla bu işi yapmıyosunuz ama kredi kartı kullanabilirsek olabilir...
hyr aslında firmanın sahibi babam tel no: 0532 611 01 30/0216 574 69 93

bende 2003 var grand choreke aracıma onunu ve arkasını kaldırdım yayların dıbıne 1.5 veya 2 cm kadar jet lastık kestım ve yerlestırdım bu yapmamla aracım sase takozlarına cok yakındı ufak tefek kasıslerde hemem takoza vuruyordu ama sımdı aracım 2.5 cm yukseldı mtakozun mesafesı acıldı arac cok daha rahat oldu.hı bu arada 2 cm den fazla konursa arac cok sertlesır ve sıkar bununla beraber konulacak olan takoz polemıt fıber gıbı malzemelerden olmaz.esneme olmadıgı ıcın hemen sarsıntıyı yansıtır

evet doğru ben fiberden yapmıştım ama çok sertleşti peki amortisör değişme ihtiyacı duymadınmı?

bende 2.7 crd grand cherokee arkadaşımızın yaptığı gibi bir şekilde yükselttim. şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım amartisörleride uzatmama gerek kalmadı..resimdeki parça şahin doğan araçlarına kullanılan yükseltme takozu o tam oturuyor.fakat 2.7 cherokeylen 4.7 cherokenin yerleri farklı benim orjinal diye aldığım parça oturmadı bendeki araçta 2.7 2002 model 4 cm kalınlığındaydı aldığım parça

IMG0021A.jpg

aldığın parça amortisörlümüydü acaba uymayan.

ben fabrıkaların lastık bandında kestım yuvarlak seklınde ama benım koydugum kalınlık 1.5 2 cm arasıydı ve tam ısabet oldu amortısorlerdede oynama olmadı zaten zamanla rac cokuyor yaylar daralıyor bu sekılde orjınal yukseklıgıne kavusmus oldu hem basıt hemde uydurma yapmadan bır yontem tum bu arac sahıplerıne tavsıye ederım

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR