<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 137601" data-quote="mert kose" data-source="post: 1447210"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1447210"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1447210">mert kose' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
merhaba arkadaslar 2.7 crd cherookelerin mekanik problemleri ile ilgili bilgi almak icin 05322341208 ararsaniz yardimci olurum
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>mert bey merhaba,<br />
telefonunuzu kaydettim .fakat konu hakkında belki formda da sorun yaşamış olanlar vardır diyerek buradan sorunu paylaşmak istedim.<br />
GC 2.7 aracımı 2 hafta önce aldım. oldukça memnunum fakat izmir de yaşıyorum havalar sıcak klima çalıştırmadan yola çıkmak mümkün değil tatil dönüşü yolda klima çalışırken araç stop etti . anahtarı çıkartım tekrara taktım zor bela çalıştı tekrar yola koyulduk 10-15 km sonra tekrar stop etti<br />
sağa çektik anahtarı tekrar çıkart biraz bekle tekrar çalıştır. neyse orayı ara burayı ara dedik herhalde klimadan yapıyor klimayı kapattık 250 km yol aşırı sıcakta sorunsuz gelindi. hadi hemen tamirciye bilgisayara bağlanıldı hata kodu alınamadı bir türlü, söylendiğine göre şanzuman kartı arızalı dendi.ş.yağı tamamlandı tekrar yaparsa kart değişecek söylenen o .tekrar yola çıktık klima açık 25-30 km sonra tekrar motor stop etti.<br />
araç bilgisayarı P0703 Fren düğmesi giriş arızası hatası veriyor. bu hata kodu aracın stop etmesi için bir neden midir pek aklıma yatmadı .</div>