2.7 crd yakit tuketimi sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdargng Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,842
Ynt: 2.7 crd yakit tuketimi sorunu

Ben bi'şey yapmadım.Tamirci kaçak olan 2. ve 4. enjektörü tamir etti yakıt tüketimi düştü. Yol bilgisayarını sıfırlamadım ama takip ediyorum.Tamir ettirmeden en son 1200 km önce sıfırlamışım. Yaptırdıktan hemen sonra sıfırlasaydım 15 lt. den daha az değerler çıkardı heralde! Bilgi olarak yazdım...

Etiketler

arkadaşlar en son banada usta enjektörün 185bin km olmuş.en fazla 225bin km yapar.değiştirelim istersen dedi.bu tamir olayı nedir.gerçekmi.faydalımı.yoksa boşa masrafmı.

arkadaşlar enjektör lazım olursa uygun fiyata birebir orjinal enjektör temin edebilirim..

kasirga1' Alıntı:
arkadaşlar enjektör lazım olursa uygun fiyata birebir orjinal enjektör temin edebilirim..
Mahmut bey fiyat da yazabilirmisiniz.Lazım olursa bilgimiz olsun.Belki tahminlerimizden de ucuz olur değiştiririz.

Ynt: 2.7 Crd Yakit Tuketimi Sorunu

öncelikle yakıt değeri normal sadece ş.içi okadar yakıyor.2.7 ler buaraçların 2013 lerin bile ş.içi yakıtı böyle kendim test ettim. eğer aracınız 2.7 ise kesinlikle iyi bir mercedes ustasına gidin motoru indirmeden gevşeterek enjektör lerin aliminyum pulları var conta niyetine değiştirin birde geridönüş hortumlarını bu motorlar çok kötü kullanılmamışsa başka bir enjektör arızası vermez. birde 2.7 motor black pard modelinde yazılım farkı vardır beygir yüksektir. ve devirsiz kullanımlarda 8-10 lt yakıyor burada yakıt için böyle bir yazılım çözümünede gidilebilir

Ynt: 2.7 Crd Yakit Tuketimi Sorunu

Bayram boyunca 1000km den fazla yol yaptım.
Ara ara hız yükseldi ancak normalde 100/110 km/h ı geçmedim.
Tüketim değerim 7,8 daha ne olsun 2,7 ve bu ağırlığa göre bedavaya geziyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.