Aklıma geldikçe soruyorum kusura bakma kardeşim. Kardeşim diyorum ama yaşım 42 senin kaç bilmiyorum; ) yükseltme , mt lastik ve - offset sonrası tampona , sağa sola sürtme olmadımı? Özellikle dönüşler de ve engebeli arazide. -50 ofsetli jant da ben sürme sıkıntısı yaşadım sonra zaten mxo çelik tampon a geçtim.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araç çok yakışılı olmuş hayırşı olsun, bir sorum olacak son çektiğin çukurdaki resimden çıkabildin mi?
ağır bi arazi deneyimin oldumu?
Tam duvar kağıdı olcak foto
265×70×16 surttu sağa dönüşlerde içteki kola. Eksi ofset faydası ölümü acaba? Birde 5×127 16jant eksi ofsetli jant bulamıyorum senin kini nereden aldın kardeşim?
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yükseltme arac aldığımda 5cm get vardı dokunmadım hiç. Tamponu sürtme hiç yok sadece kol a surtuyor tam sağa dönerken. Ofset çözermi acaba?
265×70×16 surttu sağa dönüşlerde içteki kola. Eksi ofset faydası ölümü acaba? Birde 5×127 16jant eksi ofsetli jant bulamıyorum senin kini nereden aldın kardeşim?
Özel bir jant isteğim yok aslında. Öncelikle eksi ofset jant ve bu boydaki lastikle sürtmeyi engelleyebilirmiyim onu çözmem lazım görünüyor. Ama 16 inç için 5x127 delikli ve -25 için fiyat alabilirsen sevinirim seninki gibi veya nikelaj rengi olabilir kardeşim.
Özel bir jant isteğim yok aslında. Öncelikle eksi ofset jant ve bu boydaki lastikle sürtmeyi engelleyebilirmiyim onu çözmem lazım görünüyor. Ama 16 inç için 5x127 delikli ve -25 için fiyat alabilirsen sevinirim seninki gibi veya nikelaj rengi olabilir kardeşim.