2.7 Wj Olmaz Dediler 4 Inc Yükselttik Çok Ta Iyi Oldu[emoji23]

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan borozanci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,782

Etiketler
tapatalk
Aklıma geldikçe soruyorum kusura bakma kardeşim. Kardeşim diyorum ama yaşım 42 senin kaç bilmiyorum; ) yükseltme , mt lastik ve - offset sonrası tampona , sağa sola sürtme olmadımı? Özellikle dönüşler de ve engebeli arazide. -50 ofsetli jant da ben sürme sıkıntısı yaşadım sonra zaten mxo çelik tampon a geçtim.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aklıma geldikçe soruyorum kusura bakma kardeşim. Kardeşim diyorum ama yaşım 42 senin kaç bilmiyorum; ) yükseltme , mt lastik ve - offset sonrası tampona , sağa sola sürtme olmadımı? Özellikle dönüşler de ve engebeli arazide. -50 ofsetli jant da ben sürme sıkıntısı yaşadım sonra zaten mxo çelik tampon a geçtim.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

24 yaşındayım abi ben saygılarımı sunarım sana Allah üzün versin inşallah -25 jant kullanıyorum abi tampon uçlarından traşlama yaptık abi 1-2 cm civarın da arazide sürtme yok sadece tam sağ geri gelirken bi ince sürtüyor tam kırmasam sorun yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Araç çok yakışılı olmuş hayırşı olsun, bir sorum olacak son çektiğin çukurdaki resimden çıkabildin mi?

ağır bi arazi deneyimin oldumu?

Araç çok yakışılı olmuş hayırşı olsun, bir sorum olacak son çektiğin çukurdaki resimden çıkabildin mi?

ağır bi arazi deneyimin oldumu?

Son çukurdan malesef çıkamadım altı balçık ve araç komple oturup saplandı hatta ordan traktör çekerken çeki demiri yamuldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

265×70×16 surttu sağa dönüşlerde içteki kola. Eksi ofset faydası ölümü acaba? Birde 5×127 16jant eksi ofsetli jant bulamıyorum senin kini nereden aldın kardeşim?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

265×70×16 surttu sağa dönüşlerde içteki kola. Eksi ofset faydası ölümü acaba? Birde 5×127 16jant eksi ofsetli jant bulamıyorum senin kini nereden aldın kardeşim?

Aracı yükselttim mi abi ? Ben de spacer var bi de tampon uçlarından traşladık tammsol geri gelirken sol teker benimde kola binince sürtüyor benim jant -25 abi jantı sakaryadan bi abimden aldım en ucuz onda Zaten

Yükseltme arac aldığımda 5cm get vardı dokunmadım hiç. Tamponu sürtme hiç yok sadece kol a surtuyor tam sağa dönerken. Ofset çözermi acaba?

Yükseltme arac aldığımda 5cm get vardı dokunmadım hiç. Tamponu sürtme hiç yok sadece kol a surtuyor tam sağa dönerken. Ofset çözermi acaba?

Sanmıyorum çözecekse bile spacer la çöz bence daha uygun birde lastığı dışarı alırsan bu sefer tanpon ucuna takılmaya başlamasın ne kadar bi mesafa var bilemiyorum

Sen hangi jantı istiyorsun abi birde kaç ofset gönder bakayım ben sana bi fiyat alayım

Özel bir jant isteğim yok aslında. Öncelikle eksi ofset jant ve bu boydaki lastikle sürtmeyi engelleyebilirmiyim onu çözmem lazım görünüyor. Ama 16 inç için 5x127 delikli ve -25 için fiyat alabilirsen sevinirim seninki gibi veya nikelaj rengi olabilir kardeşim.

Özel bir jant isteğim yok aslında. Öncelikle eksi ofset jant ve bu boydaki lastikle sürtmeyi engelleyebilirmiyim onu çözmem lazım görünüyor. Ama 16 inç için 5x127 delikli ve -25 için fiyat alabilirsen sevinirim seninki gibi veya nikelaj rengi olabilir kardeşim.

Para delikli modelini diyorsun dimi abi?

Para delik kalmamış abi kimsenin elinde yok dedi para delik var ama et 0 benim jantların bi benzeri varmış abi -25 1500 tl dedi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri