KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aklıma geldikçe soruyorum kusura bakma kardeşim. Kardeşim diyorum ama yaşım 42 senin kaç bilmiyorum; ) yükseltme , mt lastik ve - offset sonrası tampona , sağa sola sürtme olmadımı? Özellikle dönüşler de ve engebeli arazide. -50 ofsetli jant da ben sürme sıkıntısı yaşadım sonra zaten mxo çelik tampon a geçtim.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aklıma geldikçe soruyorum kusura bakma kardeşim. Kardeşim diyorum ama yaşım 42 senin kaç bilmiyorum; ) yükseltme , mt lastik ve - offset sonrası tampona , sağa sola sürtme olmadımı? Özellikle dönüşler de ve engebeli arazide. -50 ofsetli jant da ben sürme sıkıntısı yaşadım sonra zaten mxo çelik tampon a geçtim.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
24 yaşındayım abi ben saygılarımı sunarım sana Allah üzün versin inşallah -25 jant kullanıyorum abi tampon uçlarından traşlama yaptık abi 1-2 cm civarın da arazide sürtme yok sadece tam sağ geri gelirken bi ince sürtüyor tam kırmasam sorun yok
Aracı yükselttim mi abi ? Ben de spacer var bi de tampon uçlarından traşladık tammsol geri gelirken sol teker benimde kola binince sürtüyor benim jant -25 abi jantı sakaryadan bi abimden aldım en ucuz onda Zaten
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanmıyorum çözecekse bile spacer la çöz bence daha uygun birde lastığı dışarı alırsan bu sefer tanpon ucuna takılmaya başlamasın ne kadar bi mesafa var bilemiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Özel bir jant isteğim yok aslında. Öncelikle eksi ofset jant ve bu boydaki lastikle sürtmeyi engelleyebilirmiyim onu çözmem lazım görünüyor. Ama 16 inç için 5x127 delikli ve -25 için fiyat alabilirsen sevinirim seninki gibi veya nikelaj rengi olabilir kardeşim.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özel bir jant isteğim yok aslında. Öncelikle eksi ofset jant ve bu boydaki lastikle sürtmeyi engelleyebilirmiyim onu çözmem lazım görünüyor. Ama 16 inç için 5x127 delikli ve -25 için fiyat alabilirsen sevinirim seninki gibi veya nikelaj rengi olabilir kardeşim.