2. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,221
Ynt: 2. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

Şenliğin hangi yaylada yapılacağı belli oldu: Bolu Subaşı Yaylası.
Gelişmeleri buradan kısa kısa duyuracağız.

Bu vesileyle konuya dönmüş olalım bari.

Etiketler

Ankara dan merhabalar herkese.Öncelikle sitenizi incelemekle bitmiyor.Resimleride görünce biz veya ben niye yokum diye düşündüm.Genelde ailece fırsat buldukça kendimizi dışarı atarız.Böyle bir organizasyonları takip ederiz ama nedense katılma cesaretini gösteremedik.isterimki Mayıs 2. Anadolu Kamp Şenliği organizasyona katılabilmeyi.Gelişmeleri sıkı takip edip katılabilmeye çalışacağız.herkese kolay gelsin...

10 gün kaldı...
Yeni haber-gelişme var mı acaba...

Haldun dostum,

Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik krizin etkisinden midir nedendir bilmiyorum ancak insanlarda genel bir eylemsizlik var. Kimse birşey yapmak istemiyor gibi. Bu şenliğe de yansıdı tabii, bunu görmek zor değil. İlgi maalesef yok. Bu yüzden biz de etkinliği iptal etmedik, ama yapmayı düşündüğümüz birçok şeyi iptal ettik. Dolayısıyla şu durumda şenliği, sabit bir yerde kamptan çok, kamplı gezi şeklinde yapacağız. Bu etkinlik boyunca herkes kendi imkanlarını kullanacak, kendi alışverişini yapacak, kendi yemeğini yapacak. Katılım yine ücretsiz. Eğer ilgilenenler olursa mail adreslerine kamp / gezi programını gönderebilirim.
Sanırım bu etkinliğin ardından kulübümüzün isminden KARAVAN lafını çıkaracağız.

mycamper dostum.....2.Anadolu Kamp Karavan Şenliği organizasyonu tamamen mi iptal oldu.yoksa ileri bir tarihemi ertelendi.Ve sonrasında kendi imkanları çerçevesinde yapılmak üzere farklı bir gezi turu düşünülmüş.bende mail adresime gönderilirse inceler bir karar verebilirim. teşekküler.

mycamper teşekkür ederim.şimdi o maili okurken topikden cevabınız geldi.takip edeceğim.sizler yine acil yapılan bir değişiklik olursa mail göndeririseniz de iyi olur.tekrar teşekkür ederim.kolay gelsin herkese.....uyanın türkiye değil....önce bizler uyanalım.uyuyanlarıda bizler uyandıralım..gerisi kolay.....

Sevgili Özdal,

Gezi planını e-posta adresime gönderebilirsiniz. Son anda bir aksilik olmazsa, ben gelirim.

Sevgilerle,
Ferhat

Selamlar
Özdal Bey
Bu geziye bende katılmak istiyorum.Banada mail atarsanız memnun olurum.

Kampçı dostlar,

geçen sene ilkini düzenlediğimiz ve bu sene daha bir coşkuyla ikincisini yapmayı planladığımız Anadolu Kamp Karavan Şenliği, gerekli ilginin olmaması dolayısıyla, TAMAMEN İPTAL edilmiştir.

Buna bıyık altından gülüp, sevinenler de olacaktır. Varsın sevinsinler. Ama ben gerçekten üzülüyorum. Çünkü yapmayı istediğim çok şey vardı.
Neyse, her şey arz talep meselesi sonuçta. Bize de talep bu kadarmış deriz geçeriz. ;)

Şimdiden, siz kampçı dostların Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, iyi tatiller diliyorum.

bende çok üzüldüm.sağlık olsun .yine garibali, tek başına alacak oltasını,rakısını bekleyecek gene suyun kenarında bir kadeh rakısına meze olacak balığı beklemeye....yinede teşekkür ederim ilgi ve alakaya.yenisinde buluşabilmek üzere .....huntercavdar

Merhabalar;
Bizler Ermenek'e biraz serinleyelim diye ciktik,fakat orada kaldigimiz bir hafta yagmurdan soguktan goz acamadik.Sonunda gene
sicak soguktan daha iyidir diyip,sahile anamu'a indik.Pazar aksami burada gok gurultusu ve simsek ile yagan yagmur durmadan
2 gun devam etti,tabi ki ciftciler cok memnun,fakat havalarin aski sicakligi kalmadi,su an 27 derece civarinda,hatta 3 gundur bozuk
olan deniz bile bugun biraz duruldu.Serinlik iyi aksamlari rahat uyunuyor,kaldigimiz Pullu I kamping internet baglantilii,kalanlara
bedava Wi-Fi servisi var.Bazi gunler akrabalarin Seralarina gidip ufak tefek islerde yardim ediyoruz,isci bulma sikintisi var,kimse
calismak istemiyor,ekim baslarinda herhalde 200 ile 250 ton arasi Muz kesecegiz,Allah kolaylik versin.Sealamlarla

RÜZGAR' Alıntı:
Tente takacaksanız manuel derim.Zaten buralarda elektrikli kullananı da hiç görmedim desem yalan olmaz. Çok gereksiz bir otomasyon aslında.Ayrıca her otomatik aksesuarın bir de arıza sorununu düşünmeliyiz.

Motokaravanın durması ile gitmesi arasında çok fark oluyor inanın.Sakin sakin duran alet yola çıkınca canavarlaşıyor adeta. Sağa sola yalpalamalar, aşırı rüzgarda yelkenli gibi gidişler, yanınızdan geçen TIR ,otobüs gibi hacimli araçların sizi yolun dışına atar gibi olması, kapakların, kapıların boşluklarının zıngırtılarına tencere tavaların tıngırtıları, bardağın çanağın şıngırtıları ... ..Araba kullanırken de elinizden hiç birşeyin gelemeyişi, seslerin yerini bulamamaktaki çaresizliğiniz.. Öylesine bir alem bu Karavancılık denilen..iki ucu helvalı ! değnek ...

O "eş" denen varlığa da öylesine ihtiyaç oluyorki..sesleri arayıp bulan, yolda tavanın tencerenin sesini kesen,arada bir size meyva soyup kahve hazırlayan, sıcakta bir bardak soğuk suyunuzu veren..Siz iyisimi eşinizle bir olun..bu işi birlikte sevin, birlikte yaşayın..

Sevgiler

RÜZGAR
Konu biraz şenliğin dışına çıkar gibi oldu ...karavancılık aslında bir şenlik...yaşamak gerekir..

Yorum müthiş...
Forumun derinliklerinde kalmasına gönlüm razı olmadı...

Sevgili" taiga"
Tavanarasında eski sandıkları karıştırmışsın yine... :mad:
Çabuk şu naftalin kokan ellerini yıka bakiiim... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,034
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR