2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,441

reis28

Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
Yer
istanbul
Cok güzel bir gün gecirdik eylendik heycanlandık Beykoz off road gurubuna ve emgi gecen herkeze tşklr daha nice etkinliklerde birlikte olmak dilegiyle

Etiketler

Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)

Tadımlık 3 foto yolliyim :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

01.jpg

02.jpg

03.jpg

Arkadaşlar çok fazla fotograf var, anca hazırladım ve dergiye koydum bugünlük ordan bakın, yarından sonra burayada yüklerim bazılarını.

http://www.4x4dergi.com/2011/04/10/2-beykoz-off-road-oyunlari.html

Bu arada beyoff dan arkadaşlar bana resmi sonuçları ve katılım listesinin son halinide verirse eklerim habere :smiley:

hiperaktif' Alıntı:
Tek kelime muhteşemdi !

Etap biraz daha zor olabilirdi :p :p :p

Yağmur yağsın diye dua ettik. Ama yağmadı.

Gerçi yağsaydı da bişey değişirmiydi bilmiyorum. Sonuçta etabın büyük bölümü kum.

Amatör bir ruhla Profesyonelce gerçekleştirilen 1. Beykoz Off-Road Oyunlarının ardından 10 Nisan pazar günü, İstanbul Riva’da 2. Beykoz Off Road Oyunları, Beyoff organizasyonu ile yapıldı. 4 Klasmanda gerçekleşen oyunlar renkli görüntülere sahne oldu.
Sayılı sayıda arkadaşımızla yoğun çalışması sonucu yapılan oyunlar için 3 gündür oyun alanında sabahlayan arkadaşlarımız ödül törünenin ardından hak ettikleri dinlenme sürecindeler. Bu nedenle sıralama ve oldukça bol olan resimler ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşılacaktır.

Sıralamayı merakla bekliyoruz,etkinlikte emeği geçenlere teşekkürler,yarışmada araçları arızalanan arkadaşlara da geçmiş olsun.

Emeği geçen ve yarışan herkese teşekkürler, Benim çektiğim fotograflar şimdilik sadece 4x4Dergi.com 'da, işten güçden fırsat bulur bulmaz burayada yükliycem .

http://www.4x4dergi.com/2011/04/10/2-beykoz-off-road-oyunlari.html

Etkinliğin sonlarına doğru gelebilmiş olsam da izlemekten çok keyif aldım. Bir iki ufak konu dışında etkinliğin oldukça profesyonel olduğunu söylemeliyim. Organizasyonu düzenleyen Beykoz Offroad ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Sıralama ilan edilmek üzere hazırlanıyor.

Yayınlanmaya hazır olan ilk profesyonel resimler için 4x4dergi.com ekibine teşekkürler.

Tabiki ilk resim Bayanlar Katagorisinin birincisi Grand Vitara
Pilot : Hatice Ateş
Co Pilot : Nurullah Ateş

Picture1.jpg

S2 Birincisi Hüseyin Arkadaşımı tebrik ediyorum.

Picture18.jpg

Picture21.jpg

Picture19.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR