-2º de Kayışdağı Zirvesi Off-Road Gezisi (10 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,281

Etiketler

Ynt: -2º de Kayışdağı Zirvesi Off-Road Gezisi (10 Ocak 2009)

navaraextreme' Alıntı:
çağrıcım en kısa zamanda bi trial yapıcaz işallah :smiley:

dün geceki bana teklif davet hala geçerliyse , elini çabuk tut gültekin farkındaysan herkes bekliyooooo!!!!!!!!!!görünen oki galiba bi organizosyon işi yıkıldı galiba başına :D :D

manzara tek kelime ile mukemmel paylasım için tşk

17.01.2009 cumartesi 12:00 zirvede olmaya ne dersiniz? en çamurlu tarafından... içeceğini kap gel..

ben resimleri göremiyorum bende mi bi problem var ?

allah rahmet eğlesin , helvasını yeriz bari. :smiley:

ates' Alıntı:
arkadaşlar cüneyt ( duman ) abiyle sohbet ederken beni kayışdağına davet etti, aynı zamandada kendisininde servis olarak gitiği nihat ustaylada tel görüşmelrimiz vardı ama ben daha tanışamamıştım ,bu davetle beraber ustaylada tanışmak için sözleşip ,cüneyt abiyle buluştuk ve güzel bir gözleme ziyafeti çekip kahvaltımızı yaptıktan sonra ver elini kayışdağı zirveleri :D çok güzel bir geziydi bu görüntüleri sizlede paylaşmak istedim..

Photobucked linki değiştiği için resimler görünmüyor. Muhtemelen resimlerin bulunduğu dosyada bir hata var

hasanfb' Alıntı:
Sizin için tekrar çıkarlar kayışdağına meraketmeyin... :smiley:

zaten epeydir uğramamıştık ,geçen bi çıkalım dedik ama zaman yetmedi işlerimiz uzadı zirve sırf kardı . cüneyit abiyle bahane arıyoz bu aralar içıkmak için zaten lk fırsatta yeni resimleri koyarız linklerde bir sorun var.

1 aydan fazla oldu nihat ustanın canavar cj ile tepeye çıktık birazda dağ içi gezdik offroad yaptık videoya çekicekdim ama telefonu tutacağımı sanmıyordum... :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR