2 Günlüğüne Ödünç Arazi Lastiği Nerden Bulabilirim? Kim Benimle Lastik Paylaşır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freelander99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,226

freelander99

Kamp III
20x20mt lik bir kumluk alanda, 500kg lik romork çekmek için deneme yapmak üzere, max 10km kullanılacak , 2 günlüğüne arazi tipi lastik yardımına ihtiyacım var.

mevcut lastiklerle 2 sene aracı çok rahat kullandım ama son 2 senedir başıma bela olmaya başladı , artık cografi etkimi yoksa aracın kullanılması sebebiyle oluşan farklılıklarmı bilemiyorum.

zemin kum, araç tek başına hareket ediyor ama romorku takınca kumu kazmaya başlıyor ve hareket edemiyorum artık , acaba lastikle bu sorunu aşabilirmiyim diye düşünüyorum,

diğer bir yandan da dişli lastik kumu daha çok kazıyıp gene işimi görmez diye de düşünüyorum, denemeden bilmek mümkün değil

orjinal araca takabileceğim 2 günlüğüne denemelik lastiğini paylaşabilecek kimse varsa, istanbul - düzce bölgesi arasında, çok memnun olurum.

2.el lastik bakım ama 700tl leri buluyor, deneme için pahalı bi durum.

peki orjinal araca 205x70x15 lastiğe alternatif neler takılabilir?
arazi tipi lastik düşünürsek?

215x75x15 sürter diye okudum yorumlarda,
195x80x15 de sorun yokmuş,

offroad lastiği kiralayan yoktur heralde

Etiketler
lastik
Ynt: 2 Günlüğüne Ödünç Arazi Lastiği Nerden Bulabilirim? Kim Benimle Lastik Paylaşır?

Yol için lastik kiralayan varmı ki , offroad lastiği kiralayan olsun?
Bir eşdosttan rica edeceksiniz. kimse aracının altındaki lastiği vermez, yada profesyonel birinden akıl almak lazım.

Ynt: 2 Günlüğüne Ödünç Arazi Lastiği Nerden Bulabilirim? Kim Benimle Lastik Paylaşır?

Lastik havalarını 17-18 bara düşürün farkı göreceksiniz. Yeterli olmazsa 4 lastiğin önünde yarımşar metrelik kalkış yönünüzde kanal oluşturun ilk hareketi sağlarsanız gerisi gelir.

arazi tipi büyük diş lastik için ne düşünüyorsunuz, işime yarar mı, zarar mı getirir?

Kumda işinize yaramaz. Daha çabuk batarsınız.

kendi sorduğum soruya kendim cevap veriyorum.

evet KL71 ile aynı yerde hiç batmadan tek seferle çıktım. Kumda da dişli lastiğin faydası var.

Geçen sene sordum bu sene denedim ve cevabı öğrendim...