2000-2001 LC VX100 Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EBEDİYET Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,371
Ynt: 2000-2001 LC VX100 Arıyorum

hkky' Alıntı:
çok haklısınız zaten ucuz ve iyi olsun düşüncesiyle söylememiştim. kendi koşullarıma göre değerlendirmiştim. Cihan Bey fazla vaktinizi almazsa bir kısa mesajla vx 80 ile 100 lerin farkını 80 nin niye pahalı olduğunu söylerseniz sevinirim. sonra da yazabilirsiniz. İyi geceler.

hakan bey ,vx 80 ler daha mekanik bir araç ,vx 100 lere göre ,birde sabit aks olayı var ,bu sebebten dolayı daha çok aranır oluyor ,birde vergi olayı var bandrol ,galiba bunlardan dolayı ama konfor ,sürat ,rahatlıkta vx 100 çok öne geçer ;) ;) ,yedek parça fiyatlarıda aşağı yukarı aynıdır

Etiketler

Cihan Bey peki LPG li yakıt tüketimi ne kadar TL bazında kilometreye veya 100 km ye kabaca?

Merhaba,
Bir de süspansiyon ayarı ve arka diferansiyel kilidi açısından mukayese edebilir misiniz?

cihanülker' Alıntı:
hakan bey ,vx 80 ler daha mekanik bir araç ,vx 100 lere göre ,birde sabit aks olayı var ,bu sebebten dolayı daha çok aranır oluyor ,birde vergi olayı var bandrol ,galiba bunlardan dolayı ama konfor ,sürat ,rahatlıkta vx 100 çok öne geçer ;) ;) ,yedek parça fiyatlarıda aşağı yukarı aynıdır

en sevdiğim landcruiser modeli. ama aşırı büyük motor dolayısıyla vergi ve yüksek tüketim beni uzak tutuyor. arap şeyhi edasıyla binilecek araba :smiley:.

schweps' Alıntı:
Merhaba,
Bir de süspansiyon ayarı ve arka diferansiyel kilidi açısından mukayese edebilir misiniz?

süspansiyon ayarıda ,içeriden bir düğme yardımı ile ,araba ,normal mod tan ,yüksek moda alındığında yaklaşık 6-7 cm kalkıyor ,ayrıca amortisörlerin ,sertlik ayarını,yapabiliyorsunuz,,diif kiliti ,keşke önlerdede olsaymış dedirten bir olay,

Sn. CİHANÜLKER, 35000 tl = 16500 Euro olarak fiyatlanmış Sahibinden.com daki aracı İST-Kadıköy ' e getirtip Toyota srv'de

ekspertiz yaptırmayı düşünüyorum. Bu konudaki yorumunuzu bilmek isterim . (Yani baktırabileceğim daha Mantıklı bir yer varmı?)

Aracın fiyatıyla ilgili endişeler Motorda Ciddi Sorun (KRANK VS) , Şanzıman ve 4çekerde Ciddi sorun ,Kaza dolayısıyla Şaside Orijinalli

ğin bozukluğu dışında neler göz önünde bulundurulmalı ? ayrıca bu tür bir sorunun giderilmesi muadili araçlarla fiyat farkını kapatacak

kadar masraf çıkarırmı ?

EBEDİYET' Alıntı:
Sn. CİHANÜLKER, 35000 tl = 16500 Euro olarak fiyatlanmış Sahibinden.com daki aracı İST-Kadıköy ' e getirtip Toyota srv'de

ekspertiz yaptırmayı düşünüyorum. Bu konudaki yorumunuzu bilmek isterim . (Yani baktırabileceğim daha Mantıklı bir yer varmı?)

Aracın fiyatıyla ilgili endişeler Motorda Ciddi Sorun (KRANK VS) , Şanzıman ve 4çekerde Ciddi sorun ,Kaza dolayısıyla Şaside Orijinalli

ğin bozukluğu dışında neler göz önünde bulundurulmalı ? ayrıca bu tür bir sorunun giderilmesi muadili araçlarla fiyat farkını kapatacak

kadar masraf çıkarırmı ?

isminizi bilmediğim için nick ile hitap ediyorum ,sayın ebediyet levent oto sanayide ,toyota vecihi usta vardır ,kesinlikle aracınızı oraya götürün oğlu ,suat usta ve yalçın ustaya benim isimim verin yeterlidir , 0 212 346 28 65 veya yalçın ustanın cep telefonu 0 532 723 75 43 yardımcı olacaklardır ,hepsine bakarlar size söylerler ,gönlünüz rahat olsun ;)

EBEDİYET' Alıntı:

kadar masraf çıkarırmı ?

bence ilk bakılması gereken otomatik vites. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri