mertozzy' Alıntı:baktım ama fiyatlar biraz yüksek gibi. daha ortalama fiyatlı bişiler bulabilir miyim diye sordum...
nkurtkaya' Alıntı:Karter koruma Defender için olanı ile Disco 2 için olanı aynı fiyat. Safari şnorkel fiyatları da çok yakın.
Bu aksesuarlar için harcayacağınız para aracınızın değeri ile oranlandığında bir Defender kullanıcısına göre daha düşük bir oran çıkacak. Durum böyleyken bence Safari şnorkel ve Bearmach veya Britpart karter koruma almanız verdiğiniz paraya değecektir. Ayrıca Disco 2 gibi bir araca da çok yakışacak.
Bu arada Kürşad (Tempus) ile bir görüşün, o geçende karter koruma taktırdı ve şimdi de şnorkel taktıracak.
mertozzy' Alıntı:bilgi için teşekkürler. malum bu işlere daha yeni başladım. ama disco seçmekle çok iyi yaptığımı hafta sonu yaptığım kısa bir gezide anladım. hem arazide (çok zorlamasamda) hem yolda çok keyifli bir araç. en kısa zamanda sizlerle de bir grup gezisi yapmayı isterim. ama önce ekipmanlarımı tamamlamalıyım sanırım. şimdilik vinç var sadece : )))
mertozzy' Alıntı:valla aracı yeni aldım. daha 4 gün oldu : )))) vinçin bağlı olduğu tampon sedan bir arabayı hatchback yapacak derecede kalın bir sac. ayrıca aracın benden önceki sahibi aracı 5 cm yükseltmiş. birde bf 245x70x16 lastik var. ne kadar neye yeter bilmiyorum. ama denemek istiyorum : )))
gaza gelmek arazide sanırım yanlış olur : ))) şimdilik gaza gelmeyi yada gaz vermeyi pek düşünmüyorum : ))))