2001 Grand Cherokee Almalı Mıyım ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huxerouac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,518

huxerouac

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır sitede dolaşıyorum ve ilgimi çeken bir çok şey buldum ve öğrendim sayenizde. Bilgilerinize güvenerek bir şey sormak istiyorum. 23 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum ve alacağım ilk arabanın Grand Cherokee olmasını istiyorum. Bir tane çok hareketli köpeğimiz var ve onu haftasonları zaman bulduğumda şehir dışına çıkarıp dolaştırmak istiyorum, onun rahat edebileceği ve bir ailenin olabileceği en iyi seçenek olarak bu geldi bana, aynı zamanda elime para geçtikçe küçük eklentilerle biraz daha off-road durumuna getirip kullanabilmek istiyorum. Sormak istediğim şey, bu model ilk sahibinden satılık acaba km si fazla mıdır ? Araçta kronik bir sorun var mıdır ? herhangi büyük bir sorunla karşılaşmadan uzun yıllar sürebilmek istiyorum, sizce iyi bir seçenek midir yoksa bu kriterlerde başka bir araba tavsiyeniz var mıdır ? Şimdiden teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bayan-ilk-sahibinden-full-orjinal-jeep-sitede-tekkkk-139371630/detay/

Etiketler
Ynt: 2001 Grand Cherokee Almalı Mıyım ?

bizde 2000 modeli var. 2 ay önce aldık ZJ yerine. tüp yok, taktıracağım gerçi ama simit tüp takılacak. yakıt tüketimi uzun yolda makul. ancak şehir içinde berbat. resmen yakıtı içiyor. kısa mesafelerde gezecekseniz bence uzak durun. LPG li kullanılacaksa ancak tolare edilebilir.

konfor açısından ZJ den fersah fersah önde. çok sessiz çok rahat ve hiç yormuyor. Bagaj kocaman ve bir iri golden retreiver ve 50 kiloya ulaşacak olan bir çoban köpeğini koyup götürebiliyorum ikiside yere bagaj tabanına yan yana uzana biliyor. bence bu en büyük rahatlığı.

uzun yol seyahati yorucu değil 4 kişi ve tam dolu bagaj ile hiçbir çekiş problemi yaşamadan sessiz sedasız gidip gelirsiniz.

bu arabalarda defransiyel ses yapıyor istisnasız. tamir edilmesi gerekiyor. ön düzen çok kolay bozuluyor benzer araçlara göre ancak parçaları ucuz. otomatik transmisyon doğru çalışıyorsa sarsıntı sız vuruntusuz geçiyorsa motorun ömrü çok uzun zaten yeterki hararet yapmasın. ayrıca ön şaft körüğü yırtılıyor ve yan sanayisi bile 400 500 tl tutar.

Teşekkür ederim bilgileriniz için.

Zaten hem benzin hemde lpg ile kullanacağım için yakıt kısmını göze almış durumdayım. Peki sizce bu km değeri yüksek midir yoksa normal midir ? tabii ki 10 yaşını geçmiş bir araçta sorunlar olacaktır ama beni yolda bırakmasın yeter. Bir çok araca baktım fakat hem konfor hem görüntü hemde sağlamlığı bir arada taşıyan başka bir araç bulamadım.

ben Wj yi almadan önce 7 arabaya baktım. 2 sini ekspertiz yaptırdım. kendim 4 ünü kontrol edip test ettim. bunlardan 265 bin km de olan bir tanesi süper durumdaydı. herşeyiyle harikaydı. ncak büyük lasitkli vs olduğu için ucuz değildi. yani diyeceğim şu. bu araçlarda bütçe den sonraki en önemli kriter aracın nasıl bakılıp kullanıldığıdır. şanzuman ömrü 300 400 bin arası olmalı. ondada balatalar biter. bunun haricinde bence doğru bakılan bir benzinli v8 500 600 bin km rahat bozulmadan hizmet eder. şanzumandan emin olun gerisi kolay.

Biraz forumun sayfalarını gezmeye ne dersin?? aradığın her sorunun cevabı bu sayfalarda mevcut.. Hoşgeldin bakalım ☺️

WJ benimde ilk arabam sayılır benim arabamda prins lpg var 45 kuruş yakıyor ankarada şehir içinde, bence kesinlikle almalısın verdiği keyif çok güzel gerçekten. benim aracım 223500km de hiç bir sıkıntısı yok çok şükür. İyi bir v8 wj ömürlük olur bence

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR