Sn h.i.d bana sorarsanız sakın ama sakın 3,1 e girmeyin.sadece ve sadece şunu söyleyeyim sorunlu motor vesselam.Buradan yine jeep çi arkadaşlar kızacak ama üzerine basa basa söylüyorum ben bir jeep hastasıyım ama dertten başka şey değil.Bir arkadaşımız el kitabını dahi okumuyorlar araç arıza yapınca araç suçlu oluyor demiş:9El kitabı okuyarak araç kullanan şöföre ben kahkahayla gülerim.Bir kişi aracın dilinden anlamıyorsa zaten 78 renodan başkasına kesinlikle binmesin.jeep in 5,2 side dert, 4,7 side dert, 3,1 i de.gücün etiyorsa 2,7 alacaksın.ikinci eli sorun,tavan sarkmasından tut,enteresan çürüme paslanmasından tut,yakıtından tut verisine herşeyi soun.2 kere bindim şu aralar 2000-2001 4,7 düşünüyorum (benim kapalı garajım yok! anladınız
garaj olayına takan bir arkadaş vardı) lpg li olabilir yani.alışveriş merkezinde de açık alana çekerim sorun değil ama yahu zıkkım lpg de bile 400KRŞ altına imkansız düşmüyor.neyse hayırlısı bakalım
)) dünyanın en az arıza yapan aracı toyota bile 2010 modelde arızadan dolayı geçen hafta büyük ceza yedi.jeep te de 3,1 sooo ruuun luuuu