2001 model satılık vitara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan derkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,132

derkan

Ana Kamp
Yer
İSTANBUL
Aşağıda linkini belirttiğim aracımı yenilemek amacıyla satıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-yag-yakmayan-suzuki-vitara/detay

Araç 2001 modeldir, ufak çapta araziye girebilme hevesiyle yaptım ama çalışma şartlarım nedeniye 2009 yılında düzce festivali ve 2010 ocak ayında suzuki buluşması dışında herhangi bir arazi tecrübem olamadı.. 2004-2005 2.0 motor 5 kapı suzuki ile takas düşünürüm.

Aracımı gezenbilir ailesinin bazı üyeleri bilirler, aracımın her türlü bakımı Modoko mobillyacılar sitesinin karşısında Özcan-Gökhan usta tarafından yapıldı, japonyadan yedek anahtar getirttim cam rüzgarlıklarıyla birlikte anahtar okutmayı Bostancı Battal-Ahmet ustalar yaptı...

Ümraniyede Demir Ticareti ile uğraşıyorum araç hafta içi hergün şirkette, irtibat için telefonla yardımcı olmaya çalışırım. (0533 778 97 02)

Etiketler
Ynt: 2001 model satılık vitara

Merhabalar;

En bastan soylemeliyim sizi heyecanlandirmak istemem bu araci alamayacagim fakat. Alamayi dusunen arkadaslar icin aracin birde onden fotografini koyarsaniz bence iyi olur. Cunku sahibinden.com sitesindeki resimlerde onden fotograf yok ve hella stoplar gorunmuyor.

Melih bey uyardığınız için teşekkür ederim açıkcası önden fotoğraf koymadığımın hiç farkında bile değildim:( hemen ilanda güncelleme yaptım.

Rica ederim sadece dikkatimi cektiginden size yardimci olmak istedim. Umarim degerini bilecek birisi alir. Hayirli satislar. :smiley:

vitaralar yağmı yakıyormuş bende bu ilanı okuyunca inip baktım 7500kmde eksilme yok

ilan malum sitede açılmıyor.araç fotolarını buraya ekleme şansınız var mıdır acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR