Ynt: 2001 Nissan Patrol Y61 GU Seri II ZD30 "El Bombası"
İyi dilekler için teşekkürler
Çok haklısın, doğru kişiyi nasıl bulurum benide düşündürüyor.O yüzden önerilere açığım
Ooo Berk paşam sağol, her şeyi tektek burdan aktarıcam hatta rehber niteliğinde bir kaç çeviri de koyma planımvar fırsat bulursam bakalım...
İlerleyen günlerde biraz daha detay fotoğraf ekleyerek patrol ve araç hakkında genel bilgi vereceğim.

İyi dilekler için teşekkürler
Tempus' Alıntı:vallahi bu işlere girerken arabayı modifiyeye başlamadan önce usta bulmak ilk şart. gözün kapalı güvendiğin usta olmadan girişmemek lazım zaten.
Çok haklısın, doğru kişiyi nasıl bulurum benide düşündürüyor.O yüzden önerilere açığım
berk' Alıntı:Erdem gule gule kullan hayırlısı olsun ınsallah hersey ıstedıgın gıbı yururde hayalındekı projeyı cıkarırsın benımde cok begendıgım bır arac resımlerını yapım asamalarını sabırsızlıkla beklıyoruz
Çorlu ÇNRA Berk![]()
Ooo Berk paşam sağol, her şeyi tektek burdan aktarıcam hatta rehber niteliğinde bir kaç çeviri de koyma planımvar fırsat bulursam bakalım...
İlerleyen günlerde biraz daha detay fotoğraf ekleyerek patrol ve araç hakkında genel bilgi vereceğim.
Doğrusu hiç araştırmadım, ama en azından servis kanalıyla her şeyin uzun sürede de olsa temin edilebileceğini sanıyorum. Şöyleki sarf malzemesi sayılabilcek filtreler vb. malzeme ellerinde var zaten. Onun dışında fotoğraflarda dikkatinizi çekmiştir belki sağ arka kapı dodik eksikti sipariş verildi bir ay sonra parça geldi, boyanıp yada folyo kaplanıp takılmayı bekliyor.Fiyatlara gelince henüz çok fikrim yok dodiğin parasınıda satıcı karşıladı ama öğrendimki 575 TL cik mişilkakdeniz' Alıntı:yedek parça durumu nasıl araştırdınız mı? bulunabilirliğini merak ediyorum.
nissan aynı zamanda yedek parçalarının pahalılığı ile de meşhurdur?
hala düşünüyorum bu modeli