Ewet bu araç hakkında daha fazla resim ve bilgi lütfen.Daha fazla bilgisi olanlar aydınlatırlarsa Takip diyeceğim fakat konu kapandı mı acaba ? Patrol + ve - lerini belirtirseniz LC dan sonra aklımdaki 2. araç yardımlarınızı bekliyoruz.Vanguard' Alıntı:Tank gibi araç. Sitede çok az var. Merakla takip ediyoruz.
daisuki' Alıntı:Ewet bu araç hakkında daha fazla resim ve bilgi lütfen.Daha fazla bilgisi olanlar aydınlatırlarsa Takip diyeceğim fakat konu kapandı mı acaba ? Patrol + ve - lerini belirtirseniz LC dan sonra aklımdaki 2. araç yardımlarınızı bekliyoruz.
Tavsiye için teşekkür ederim. Bu tavsiyeye uyacağım. Aslında pek aracın orjinal sistemine müdahale gibi düşüncem yok. Tek yapmak istediğim basınç kontrolünü aracın ecusu yerine manual yapmak. Bunu yaparkende basıncı uçurmak gibi bir düşüncem de yok. ZD30 ların sorunlarından biri olan basınç sıçramalarını (spike) engelleyip daha doğrusal bir basınç eğrisi elde etmeyi umuyorum. İlk fırsatta çevirmeyi ve burdan paylaşmayı düşündüğüm bir siteyi veriyim. Konu daha anlaşılır olur o zaman : http://www.chaz.yellowfoot.org/zd30_engine_problems.htmRedlinE' Alıntı:Yapmak istedikleriniz mantikli ve bir o kadarda zor işler. Kabul ederseniz iki tavsiyem olacak kesinlikle aracin elektrik sistemine mudale etmeyin. her gerekli yer için kendiniz çekin. arti basincla oynarken çok dikkatli olun affi olmiyan bir oyundur. Kolay gelsin simdiden.
Sağolun. Doğrusu benimde gözümde çok büyüyor. Ama bunu yapmaya mecburum çünkü bu zd30 ların alayı fazla basınçtan muzdarip-miş. EGR nedniyle maf kirlenince bir süre sonra ecu Allah ne verdiyse basıyor. O yüzden egr iptali ile ençok kaç basılacaksa onu ayarlayacak bir musluk takılacak içeriye. Bu musluk bir kere ayarlancak ve gerekmedikçe ellenmeyecek.Bu musluğun/vananın yanı sıra sistemdek iki kademe basınca ulaşıldığınca açan iki valf olacak.Elektronik olarak kademeler halince basınç ayarı yok, her şey manuel ve ayarla unut felsefesindeRedlinE' Alıntı:Erdem bey benimde hayalimdi basinci içerden kontrol edip kafama gore sikiştim mi 1,1 hatta 1,3 barlar basmak hatta boost kontrol cihazini aldim getirdim bile torpidoda mekanin şikda bi alet ama olmuyor oyle her istediginiz. İşi bilen arkadaşlarla konustum. Mecbur taktik sabit bir cikaz ayni barla takiliyoruz. Ayrica bari ayarlarken ne demek istediklerini daha iyi anladim. O kadar hassas bir olayki hatada kaldirmiyor. Ne diyim kolay gele
RedlinE' Alıntı:Erdem bey sorun surda başlicak vesgeyten içeri boru gelecek tekrar gidecek. eger gidiş geliş 30 cm den fazlaysa problemler başliyor demektir. Ha siz yaparsinizda sorun olmaz. Bende sizi izlerim![]()
Herşeyden önce mekanik bir hks aracin on gogsunde yerini alsinda sikiniti yaşamayin derim.
sağolun.dopamin' Alıntı:Güzel araç tüm yapılacaklara değer bu araçlar kolay gelsin