Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar, 2001 model 1,6 5k vitara jlx aracımın arka denge burcları yırtılmış durumda. sormak istediğim bu burçlar tek başına değiştirilebiliyormu, yoksa denge kollarıyla beraber mi değiştiriliyor. teşekkürler..
merhabalar faruk bey,bahsettiniz burçlar kolay kolay bozulmaz lakin eger araç agır koşullu arazi görmüşse bozulma hızlanabilir,burçlar ayrıca degiştirilir tanesi 15 tl cıvarında olması lazım eger degişecek olursanız difransiyel üstündeki rot başı ve baglantı kollarınıda bi gözden geçirin derim saygılar.
arka diftte kilit var ise senede 2-3 kere degişimi normal ..yaptıgınız km ile alakalı olarak..özellikle 4-5 kişi binipde kilitli arac kullanıyorsanız..cok daha sık başınıza gelir..
ben bir ara benim v6 da ..9 kafa saymıştım.. ;D ;D ;D sonraları vazgectim..nedense fazla insan taşımayı..
arcta yükseltme kiti var ise burc degişimi kolay basit ucuz..hatta bedava..
getle yükseltme var ise işiniz zor..orjinali için doğru adres yetkili servis..
defransiyeli ..arka dingili sag ve soldan kasaya baglayan kollardan bahsediyorsak tandır kolu diye gecer ismi..
genc tokel aksarayda ve cakır otoya bostncı san sitesinde..sorun derim..
normal standartları 20-30 sene de bozmuyor bu parcları..buda yan sanayıde arz talep muhabbetinden kaynaklı olmaz anlamına geliyor..
aracınızı tanıtmamışsınız..bizlerde tanımıyor bilmiyoruz.. denizdeki balığın pazarlıgını hep beraber yapıyoruz..hamsimi..? palamutmu..? hesabı.. ;D ;D