2003 G.C 2.7 Dizel WJ Motor Durması Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Han Solo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,399

Han Solo

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Selamlar, bir ay önce yolda giderken motor aniden durdu, marşa basınca çalıştı. bunu 2 defa daha yapıp sonuncuda çalışmayınca servise götürdüm, mazot pompası tamire gitti ve yakıt basınç sensörü değişti ve tamam dendi, 15 gün sonra aynı şekilde motor ateşlemeyi yine kesti, servis müsait zamanda depo ve yakıt hatlarını kontrol edeceklerini hava yaptığı için olabileceğini söyledi, başına böyle birşey gelen varsa benimle paylaşabilirse sevinirim ???

Etiketler
Ynt: 2003 G.C 2.7 Dizel WJ Motor Durması Yardım

Aynı problemi bende yaşadım ve arıza tesisattaki elektrik kaçağından çıktı...yolda giderken özellikle yokuş yukarı araba zorlandığında motor duruyor ve arıza ışığı yanıyordu, daha sonra marşa bastığımda hemen çalışıyordu , motoru durdurup tekrar çalıştırdığımda arıza ışığı sönüyordu...en sonunda beyni gitti...beyni değiştirmek zorunda kaldık...ama yine çalıştıramadık ...uzun araştırmalardan sonra elektrik tesisatında kaçak bulduk...sonrasında motorda enjektör kütüğüyle oynandığını bulduk...bütün bunları onardıktan sonra mototrun sesi bile değişti...eskiden traktör gibi çalışan makina şimdi normal benzinliden biraz fazla ses çıkartıyor...mazot pompasına baktıklarına göre , tavsi,yem önce enjektör kütüklerine bakmaları , sonrasında tesisattaki kaçak aramaları...benim araçta 1 ayda buldular arızayı inşallah hemen hemen hallederler ...ayrıntılı görüşmek isterseniz telefonda yardımcı olabilirim.

Çok farklı araçlar ama benim 2000 lerin ortalarında bir uno'm vardı, 120 ile giderken stop ederdi, hemen boşa alır marşa basar çalıştırır devam ederdim, eşimde ne kadar soğuk kanlısın diye şaşırırdı :D , servise gittim beyin arızalanmış değişince düzelmişti..

Levent bey aracınızın km.si nekadar acaba?Ben de 2.7 crdi düşünüyorum...Formu takip ederken elektrik tesisatında bir kaçak olan arkadaşın aracında aynı sorunlar olmuştu???Belki bir fikir verir...Selamlar....

gc2.7' Alıntı:
Aynı problemi bende yaşadım ve arıza tesisattaki elektrik kaçağından çıktı...yolda giderken özellikle yokuş yukarı araba zorlandığında motor duruyor ve arıza ışığı yanıyordu, daha sonra marşa bastığımda hemen çalışıyordu , motoru durdurup tekrar çalıştırdığımda arıza ışığı sönüyordu...en sonunda beyni gitti...beyni değiştirmek zorunda kaldık...ama yine çalıştıramadık ...uzun araştırmalardan sonra elektrik tesisatında kaçak bulduk...sonrasında motorda enjektör kütüğüyle oynandığını bulduk...bütün bunları onardıktan sonra mototrun sesi bile değişti...eskiden traktör gibi çalışan makina şimdi normal benzinliden biraz fazla ses çıkartıyor...mazot pompasına baktıklarına göre , tavsi,yem önce enjektör kütüklerine bakmaları , sonrasında tesisattaki kaçak aramaları...benim araçta 1 ayda buldular arızayı inşallah hemen hemen hallederler ...ayrıntılı görüşmek isterseniz telefonda yardımcı olabilirim.

Cevabınıza çok teşekkürler, servisi öncelikle bu yönde yönlendireceğim

dr.hunter' Alıntı:
Levent bey aracınızın km.si nekadar acaba?Ben de 2.7 crdi düşünüyorum...Formu takip ederken elektrik tesisatında bir kaçak olan arkadaşın aracında aynı sorunlar olmuştu???Belki bir fikir verir...Selamlar....

Özgür bey araç 117bin de. Arıza içinde bu bir şans meselesi, 5bin tane 2.7 crd vardır iki-üçünde çıkar, başkalarında başka şeyler çıkar, araç genel anlamda çok çok güzel, selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri