<div class="bbWrapper">Herkese merhaba arkadaşlar, uzun süredir arazi aracı alıp gezenbilirdeki gezilere katılmak istiyorum aynı zamanda normal zamanlarda şehir içi kullanım için ideal olmasını istiyorum .<br />
Okuduklarımdan yola çıkarak suziki marka araçların arazide başarılı oldukları genelinde. 2007 model 3 kapılı G. Vitara 1.6L aracın arazi kabiliyetlerinin yetersiz olaması ve performans azlığı gibi eksilerinin olduğunu duyduktan sonra 2004-2006 3k 1.6 vitaraları düşünmeye başladım. Fakat bazı soru işaretleri var...<br />
1. bu tarz araçlar arazide çokca kullanıldıklarından dolayı temiz ve az km yapmış olanı bulabilirmiyim (km oynandı ise nasıl anlaşılır araziye cıkıp cıkmadığı nasıl anlaşılır?)<br />
2.1.6 motor arazi ve günlük kullanım için yeterli gelirmi?<br />
3. motorları lpg ile uyumlu mu ?<br />
4. konfor seviyesi makulmudur?<br />
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-masrafsiz-ve-temiz-bir-arac-42132107/detay bu tarz bir arac bu fiyata normalmidir?<br />
ve benim aklıma gelmeyen sizin yapabileceğiniz tasviyeler nedir? birde şu an satlık sitelerinde olan aaraçlar arasında önerebileceğiniz bir araç mevcutmudur?<br />
iyi günler.</div>