2004 Discovery 2 Td5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,971

kakyol

Kamp III
Yer
Antalya
merhaba
2004 model TD5 ikinci sahibiyim
241.000km ilk günden bu tarihe kadar tum bakımlari kayıtlı elimde tum kitapciklari ve evraklari duruyor

mat siyah folyo kapli (aldigimda kapliydi) orijinal renk cagla yesili
alir almaz yapilmasi gereken hatta gerekmeyen işlemlerin tumunu ankara gaye oto yaptirdim tum ana sanzman arazi sanzman saftlar diferansiller sokulup bakimlari ve motor alt ve ust kapaklari sokulup gerekli bakimlari yapildi (faturalari mevcut)

2" bearmach yükseltme kiti
Cooper at3 lastikler - 265x70x16
-30 offsetli jantlar
T-max 11000lb vinc
on celik tampon
G4 port bagaj
yan basamaklar
tampon ve port bagajda ,sisler tampondakiler 2 adet 7" HID xenon ,port bagajdakiler 4 adet hella f1000
iron man led aydinlatmali tente 2m x2.5m
bearmach XL dodik

müzik tesisati
clarion indash Zx501e ana unite DVD navigasyon vs
infinity component hoparlörler
5 kanal amfi
JBL subwoofer müzik sistemi toplam

Not: cadir satilik değildir

Fiyat 69,750TL

malum siteye henüz ilan vermedim içimizden arayan bir cok arkadaş olduğunu biliyorum gezenbilire öncelik tanımak istedim

Etiketler
2004
Ynt: 2004 Discovery 2 Td5

..

20150305_170433_edit.jpg

20150305_170353.jpg

20150305_170433_edit.jpg

20150305_170353.jpg

Yapılanlara bende ilavede bulunayım.

1-) Türkiye'nin altını üstüne getirdin..
2-) Günde elli kere bulduğun ama beğenmediğin arabaları anlattın.
3-) Arabayı aldın. Yaptıkların , yapacakların bitmedi. Yapmadığında kalmadı, kız gibi oldu ..
4-) Taktıklarını beğenmedin, değiştirdin. araştırmadığın konu/forum kalmadı.
5-) Ankara- İstanbul - Antalya hattında tanınır oldun.....
6-) Lastik konusunda guru oldun....
7-) v.s. v.s

Daha ne diyeyim ....

Emre : Ben taşınıyorum , sende öyle yap... bir proje daha olursa biteriz.

Tabii bunlar latife ..

Hayırlı satışlar diliyorum. Arabanın reklamı gibi olmasın ama , alanı gerçekten üzmeyecek, memnun edecek bir araç

Poseidion' Alıntı:
Yapılanlara bende ilavede bulunayım.

1-) Türkiye'nin altını üstüne getirdin..
2-) Günde elli kere bulduğun ama beğenmediğin arabaları anlattın.
3-) Arabayı aldın. Yaptıkların , yapacakların bitmedi. Yapmadığında kalmadı, kız gibi oldu ..
4-) Taktıklarını beğenmedin, değiştirdin. araştırmadığın konu/forum kalmadı.
5-) Ankara- İstanbul - Antalya hattında tanınır oldun.....
6-) Lastik konusunda guru oldun....
7-) v.s. v.s

Daha ne diyeyim ....

Emre : Ben taşınıyorum , sende öyle yap... bir proje daha olursa biteriz.

Tabii bunlar latife ..

Hayırlı satışlar diliyorum. Arabanın reklamı gibi olmasın ama , alanı gerçekten üzmeyecek, memnun edecek bir araç

Ufuk abi bende yanına gelmeyi planlıyordum. Özelden adresini yazarsın :smiley:

:smiley: Ufuk ağabey: söylediklerine ilave olarak sanayide geçirilen saatler ve günler hatta sanayide soğuk alinip günlerce çekilen hastaliklar :smiley: umarim kıymetini bilen birine ozellikle içimizden birine gider bu sebepten henüz malum siteye vermedim araci

Emre: panik yok korkma defenderim hazir biliyorsun ;) kimse adres değiştirmesin

Selam Kivanc Bey,

kafama takildi sormadan edemeyecegim, 12 Aralikta yine gezenbilir forumunda araciniza 63000 tl istemissiniz, simdi ise 69750 tl'den satisa cikarmissiniz.

Araciniza ekstra bir ilave mi yaptiniz? Aradaki farkin sebebini merak ediyorum...

Tesekkurler vakit ayirdiginiz icin...

Hayirli olsun....

Cengiz

cengiz bey bu kadar yakindan takip ettiğinize gore farklari zaten görebilirsiniz :smiley: bir kac ilave yapildi vinç vs hemde piyasa kosullari maalesef ortada satinca alacagim araclarin fiyatlari aynı oranda yükselmiş durumda

Az düşmüş, şöyle bir 20-25 bin daha düşmesi lazım ki alabileyim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haluk bey

bu durumda sanirim 3-5 yil daha beklemeniz gerekecek piyasa kosullari neyi gösterir bilinmez tabi :smiley: ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR