merhaba
2004 model TD5 ikinci sahibiyim
241.000km ilk günden bu tarihe kadar tum bakımlari kayıtlı elimde tum kitapciklari ve evraklari duruyor
mat siyah folyo kapli (aldigimda kapliydi) orijinal renk cagla yesili
alir almaz yapilmasi gereken hatta gerekmeyen işlemlerin tumunu ankara gaye oto yaptirdim tum ana sanzman arazi sanzman saftlar diferansiller sokulup bakimlari ve motor alt ve ust kapaklari sokulup gerekli bakimlari yapildi (faturalari mevcut)
2" bearmach yükseltme kiti
Cooper at3 lastikler - 265x70x16
-30 offsetli jantlar
T-max 11000lb vinc
on celik tampon
G4 port bagaj
yan basamaklar
tampon ve port bagajda ,sisler tampondakiler 2 adet 7" HID xenon ,port bagajdakiler 4 adet hella f1000
iron man led aydinlatmali tente 2m x2.5m
bearmach XL dodik
müzik tesisati
clarion indash Zx501e ana unite DVD navigasyon vs
infinity component hoparlörler
5 kanal amfi
JBL subwoofer müzik sistemi toplam
Not: cadir satilik değildir
Fiyat 69,750TL
malum siteye henüz ilan vermedim içimizden arayan bir cok arkadaş olduğunu biliyorum gezenbilire öncelik tanımak istedim
2004 model TD5 ikinci sahibiyim
241.000km ilk günden bu tarihe kadar tum bakımlari kayıtlı elimde tum kitapciklari ve evraklari duruyor
mat siyah folyo kapli (aldigimda kapliydi) orijinal renk cagla yesili
alir almaz yapilmasi gereken hatta gerekmeyen işlemlerin tumunu ankara gaye oto yaptirdim tum ana sanzman arazi sanzman saftlar diferansiller sokulup bakimlari ve motor alt ve ust kapaklari sokulup gerekli bakimlari yapildi (faturalari mevcut)
2" bearmach yükseltme kiti
Cooper at3 lastikler - 265x70x16
-30 offsetli jantlar
T-max 11000lb vinc
on celik tampon
G4 port bagaj
yan basamaklar
tampon ve port bagajda ,sisler tampondakiler 2 adet 7" HID xenon ,port bagajdakiler 4 adet hella f1000
iron man led aydinlatmali tente 2m x2.5m
bearmach XL dodik
müzik tesisati
clarion indash Zx501e ana unite DVD navigasyon vs
infinity component hoparlörler
5 kanal amfi
JBL subwoofer müzik sistemi toplam
Not: cadir satilik değildir
Fiyat 69,750TL
malum siteye henüz ilan vermedim içimizden arayan bir cok arkadaş olduğunu biliyorum gezenbilire öncelik tanımak istedim