2004 model 2.4 cherokee almak uzereyim yardim!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahadirefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,422
B

bahadirefe

Ziyaretçi
Oncelikle ozur diliyorum direkt konuya girdigim icin... Forumu incelemeye pek zamanim kalmadi cunku. Brc marka lpg takili. 158000 km. Cheroke alacagim yarin. Expertizini yaptircam oncelikle. Tavsiyeniz nedir? Agir offroad dusuncem yok. Ama avciyim. Arac beni tatmin edermi? Alirken dikkat etmem gereken bi ozellik var mi? Tavsiyenize ihtiyacim var.

Etiketler
Ynt: 2004 model 2.4 cherokee almak uzereyim yardim!

Alamadim... Cunku 1/1/2012 itibariyle yetkili servis fiat. Ve onlarda simdilik isi bilmiyo... Yani expertiz alacak bi yer bulamadim:-\
Bende naptim? Gittim 2009 mod terios aldim :smiley: isallah pisman olmam... Bu arada yardimlariniz icin tesekkurler :p saka saka onemli degil.

Hayirli olsun, ama cok klasman farki olmus :smiley: terios sorunsuz binecegin minyon bir arac cherokee ile arada daglar kadar fark car, merak edenler icin 2.4 ler cok tutulan araclar degil kotu oldugundan degil duz vites olduklarindan ayrica 2.4 motorda kismen yetersiz kaliyor ama bunun yaninda bakimlari daha az zahmetli, neyse teriosunuz tekrar hayirli olsun

2.4 lpgliyi. Sanirim onunda etkisiyle hizlanmasi otobus gibiydi... Ama aracin kalitesi hk yorum yapamam. Zira hasta oldum, cok saglam bi durusu var. Teiostan sonra buyuk ihtimalle 2.8 dizel renaget alacagim. Cunku gercekten arac cok etkileyici. Teios esim de binecegi icin iyi bi tercih oldu. Ustelik buldugum arac cok temiz. Daha 38000 de.

bahadirefe' Alıntı:
Alamadim... Cunku 1/1/2012 itibariyle yetkili servis fiat. Ve onlarda simdilik isi bilmiyo... Yani expertiz alacak bi yer bulamadim:-\
Bende naptim? Gittim 2009 mod terios aldim :smiley: isallah pisman olmam... Bu arada yardimlariniz icin tesekkurler :p saka saka onemli degil.
bu yetkili servis "fiat" durumu nedir??

Fiat jeepin yetkili servisiymis bundan sonra... Ve onlarda simdilik olaya yabanci. Siz genede arastirinyanlis bilgi vermiyeyim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR