2004 Model Grand Vitara (LPG'li)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,082

sehzata

Kamp III
Merhabalar,

Land Cruiser' a geçmeyi planladığım için aracım satılıktır. gerekli bilgiler aşağıdaki linkte mevcuttur. siteye iş yoğunluğundan fazla giremiyorum. sakarya dayım.

aracı aynı şehirde bulunanlar tanırlar. aracı küçük günübirlik geziler ve karda rahat rahat gezebilmek için hazırladım fakat iş yoğunluğundan pek zamanım olmadı, sitede beni tanıyanlar aracı nasıl ve nerede kullandığımı bilirler.

aracın yükseltme vb. gibi işlerini Sakarya da Murat KARAHAN yaptı(www.4x4rescueteam.com) daha detaylı teknik bilgiyi Murat beyden de alabilirsiniz.

fiyat 32.000TL dir. lütfen mail yolu ile fiyat istemeyin, ciddi alıcı olan arkadaş Sakarya üniversitesinde çalışıyorum, zamanı varsa gelsin görsün.

araç gerçekten çok diri temiz bir araç, tanıdık birine giderse çok sevinirim, siteden veya komşu illerden gelene illaki fiyatta yardımcı olurum, eli boş göndermem.

saygılarımla..

şehzat açıkgöz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-akademisyenden-58-000-km-2-000cc-127-bg-prins-lpg-grand-vitara-y-36255036/detay

İlandaki bilgiler aşağıdadır....

ANAHTARLARI, KLAVUZLARI, FATURALARI, GARANTİLERİ vs. mevcuttur, yani aracın bütün geçmişi bendedir, ilk sahibi gibi kullanılmaktadır.

İlk sahibi milli takımlardan bir tanesinin antrenörüydü. (isim açıklamak yanlış olur)

2010 yılına kadar kapalı garaj arabasıdır.

Gün ışığını benimle görmüştür.

Ben aldığımda 38.000 km deydi.

Kilometresi orijinal ve yetkili servis bakımlıdır. Dileyen sorgulatabilir.

100.000 km ye kadar sadece yağ değişimleri yapılacak, 100.000 km den sonra bujiler değişecek,130.000 km de LPG filtresi değişecek, başka da bakım masrafı yoktur.

Aracı evden işe, işten eve gitmek için kullandım.(mesafe 4km) Zamanım olursa, ayda veya iki ayda bir Kartepe ve resmi tatillerde Adapazarı – Mersin.

Üniversitede çalışıyorum, mesai saatleri içinde gelip aracı görebilirsiniz.

umarım aklınızdaki bütün soruları yanıtlayabilmişimdir.

Daha detaylı Teknik bilgileri Sayın Murat KARAHAN’ dan (rescueteam) alabilirsiniz.(0 537 498 98 38)

Aracımın çoğu özelliği sitede mevcut ek olarak,

2004 Model Otomatik, PRINS LPG , Arazi vitesli (2H – 4H – 4L manuel)

58.300 km de (dileyen SUZUKİ yetkili servisten sorgulatabilir, 2 hafta önce yağ değişimi vs. yapıldı),

2.000 cc , 127 BEYGİR,

Son Dönem Motorlu Taşıtlar Vergisi 407 TL,

Muayene, 2011 in 10. Ayına kadar.

Marshal Venture 225/75/16 M/T Lastik (5 aylık),

2.5 inç Get ile yükseltme, Sakarya’ da Murat KARAHAN () tarafından yapıldı,

Alüminyum Port-Bagaj (istenildiğinde sökülebilir ve çok Hafif),

PRINS Marka Sıralı VSI LPG Ruhsata işlenmiş (2.600 TL, garantisi devam ediyor), ömür boyu sorunsuz.

Ön koruma Demiri, şasiye bağlı ve üzerinde büyük sis vs. montaj için yuvaları mevcut,

Koyu Renk Camlar (ön cam hariç),

Koltuk Isıtmalı, yan aynalar ısıtmalı, ekstra önde ve bagajda 220V için çakmaklık, tampon sisleri,

Orijinal Bagaj Perdeli, Arka Spoiler,

Orijinal Suzuki halı paspaslar üzerinde Havuzlu özel kauçuk paspaslar bulunmaktadır.

DSC021871.jpg

PC090536.jpg

PC090538.jpg

PC090546.jpg

PC090556.jpg

Etiketler
Ynt: 2004 Model Grand Vitara (LPG'li)

ek fotolar[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

PC090557.jpg

PC090545.jpg

PC090550.jpg

PC090541.jpg

PC090537.jpg

şehzat senide aracınıda çok iyi biliyorum, harika ve temiz bir araç bize sadece alanada satanada hayırlı olsun demek düşer.. hayalindeki lc ye kavuşursun inşallah ...

teşekkürler sinan abi,

baktım ki buişte son nokta LC :smiley: hayırlısı olsun niyetine girdik:smiley:

Ynt: 2004 Model Grand Vitara (LPG'li) ARAÇ SATILMIŞTIR

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ilgiiniz için teşekkür ederim , araç satılmıştır.

hayırlı olsun...
[/size][/size][/size][/size]

Her iki tarafa da hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir araca benziyordu,kendi aracımı satabilseydim ben almayı planlıyordum,nasip bize değilmiş.Alan inşallah ağız tadı ile kazasız belasız kullanır.Tekrar hayırlı olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.