Ahmet yerli
Yeni Üye
İyi günler aracım 2008 grand croke 3.0 350 bin km motor yağı olarak bu güne dek 5-30 kullanıldı fakat motor yağ soğutucu değişimi vs gerçekleşti. Şu an 10/40 a geçildi sizce hata mı bu

Merhabalar, öncelikle kazasız, belasız ve keyifli sürüşler dilerim... Araç filtre değişimi ile birlikte 9.5 alıyor, akabinde biraz sürüşten sonra soğuyunca kontrol edin derim zira üretici 10 litre olarak beyan ediyor filtre değişimi ile ama biz filtre ile değişim yapınca 9.5 litrede, kontrol aşamalarında da normal seviyeyi görüyoruz...3.0crd motor wh-wk kasa gc lere kaç lt yag konuluyor..kimi 9.5 diyor kimi 10 11 diyenide duydum..Birde 10-40 yag bunlara daha uygun diyen serviste biliyorum..Net olarak kitapcikta da lt olarak bilgi bulamadim hep 10 lt yag koyduruyorum ama supheye dusmeye basladim..Bilgisi olan arkadaslar aydinlatirsalar bu kinuda bizi memnun olurum..
İyi günler aracım 2008 grand croke 3.0 350 bin km motor yağı olarak bu güne dek 5-30 kullanıldı fakat motor yağ soğutucu değişimi vs gerçekleşti. Şu an 10/40 a geçildi sizce hata mı
W5A580 şanzıman var diye biliyorum, 7.7 litre ama dolum deliğinden taşana kadar dolduruyor ustalar... fazla doldurulmuyor bu şekilde.. iyi sürüşler ve kazasız, belasız günler dilerim..Selam arkadaşlar 2006 3000 crd kullanan arkadaşlar bu araca şanzuman yağı kaç litre alıyor bilen varmı acaba