URFI GORKEY
Kamp I
Sevgili Ustadlar , malimunuz olan 2006 benzinli LC 100 umu satip ,Askindaki 2006 fume 100 LC diesel i aldim. Resimlerin formatini kucultmeyi basarirsam yukleyecegim,Arac da simdilik hic bir sey yok. ARB ve TJM de gordugum snorkel i (camin ustune yatay bir sekilde L seklinde oturan bir model) Ahmet Abide buldum, vinc de bulundu ,Tamponlar tabiiki Ahmet Abiden lastik konusunda 2 set yapmaya calisacagim 33 inc cooper stt ve normal kullanim icin BF dusunuyorum.Fakat arabanin ustunde 112S bijon aralikli, 5 bijonlu 17 inc jant ve 265/65/17 lastikler var.Yukseltmeyi iptal ettirmeyi dusunmuyorum,(simdilik).Bu araca bu bijonlara uygun jant ve lastik tedarikinde yardim ihtiyacim var,aracin yukseltmesi ile oynamadan ,sadece lastik yanak yuksekligi ile max ne kadar yukseltebilirim? Bu model aracin bijonlara uygun( tercihan orijinal toyota ) 16 inc jant varmi?
Aracimi Antalya Belek arasi otoyolda da hergun ise gidip gelirkende kullanacagimi belirteyim.
Offroad a merakim ve araniza katilmam daha 1 seneyi doldurmadigimdan ,teknik bilgilerim cok yuzeysel ve yetersiz o yuzden her turlu fikir ve yorumlarinizi bekliyorum.
Aracimi Antalya Belek arasi otoyolda da hergun ise gidip gelirkende kullanacagimi belirteyim.
Offroad a merakim ve araniza katilmam daha 1 seneyi doldurmadigimdan ,teknik bilgilerim cok yuzeysel ve yetersiz o yuzden her turlu fikir ve yorumlarinizi bekliyorum.