<div class="bbWrapper">Merhabalar. Ağustos 2016'da ikinci el 2011 model GV3K aldım. 32 bin km'de ve tertemizdi. Amacım, beni ve az miktardaki eşyamı, hafif arazi şartlarında götürmesi ve asfaltta yeterince konfor vermesiydi. 3 ayda 6 bin km yol yaptım. Uzun yol asfalt performansı bir binek araç gibi tatmin etti. İstanbul'un sabah ve akşam trafiğinde ortalama 10 km/saat hızla, sürekli dur kalk yaptığımda, debriyaj pedalının yorucu olabildiğini gördüm. Direksiyonu şehir içinde, Clio 4'ten sonra tabiki biraz sert geldi. Çamura veya yumuşak çöl kumuma hiç girmedim, ancak, hafif arazi şartlarında hiçbir sorun yaşamadım. Fethiye - Kabak Vadisi'nde denizin dibine kadar sorunsuz indim ve çıktım. ESP var. Arazi vitesi yok. 80 km/saat hıza kadar sürekli 4 çeker. Benzin sarfiyatını hiç ölçmedim. Gazda 25-30 Kuruş/km sarfiyat ölçtüm. Benzin ve gaz arasında performans farkı pek göremedim. Gaz tankından dolayı bagaj yok sayılır. Arka koltuklar yeterince konforlu. <br />
<br />
Daha önce kullandığım araçların hepsi 900-1100 kg civarı:<br />
1.4 litre benzinli Renault 19 (1997 model)<br />
1.4 litre benzinli Honda City (2007 model)<br />
0.9 litre benzinli Renault Clio 4 (90 HP) (2012 model)<br />
<br />
GV3K ise 1.6 litre Benzinli (ve tüplü) 106 HP motor, 1436 kg net ağırlık. Yüksek eğimli yollarda çıkarken hız azalıyor ve vites düşürmek zorunda kalıyorum. 80-120 km/saat sollama yaparken biraz tedirgin oluyorum. Sanırım bunlar normaldir. Daha önceki araçlarımla kıyaslama yapmak bu konularda doğru olmayabilir. <br />
<br />
Benim ihtiyaçlarımı karşılayan, çok sevdiğim bir araç oldu. Eskiyene kadar satmayı düşünmüyorum. Umarım faydalı olmuşumdur.</div>