2006 ve üzeri yeni kasa grand vitara arazi için uygun değil midir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eroll76 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,006

eroll76

Yeni Üye
Ben yeni kasa 2006 ve üzeri lpgli otomatik grand vitara almayı düşünüyorum.
Şu an av için araziye giriyorum.Binek otomobilimle avcılığı çokta zorlanmadan yapabiliyorum.
Ancak bunu alınca araçta ufak tefek değişiklik yapıp yağışlı havalarda Jipim var diye çamurlu araziye girmeye ve çok ağır olmamak üzere off roada başlayabilirim.Siteyi izledikçe off roada ilgim arttı ancak çok geniş bir bütçem yok.Aracımı da yüzde 90-95 şehirde kullanacağım.
Bu konuyla ilgili çok bilgiye rastlayamadım.Bir arkadaşımız da yeni kasaların arazi şanzımanı olmadığını eski kasaların off roada daha uygun olduğunu yazmış.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 2006 ve üzeri yeni kasa grand vitara arazi için uygun değil midir?

yeni kasa g.vitara lar daha eski kasalara kıyasla çok daha fazla elektronik aksama sahip olduğu için dezavantajlıdır.ama bu onların arazi performansı olmadığı anlamına gelmez.güzel bir a/t lastik bile avda sizi birçok yerden çıkarır.

http://www.rocky-road.com/grandvitara.html

yükseltme isterseniz diye......

cml' Alıntı:
yeni kasa g.vitara lar daha eski kasalara kıyasla çok daha fazla elektronik aksama sahip olduğu için dezavantajlıdır.ama bu onların arazi performansı olmadığı anlamına gelmez.güzel bir a/t lastik bile avda sizi birçok yerden çıkarır.

http://www.rocky-road.com/grandvitara.html

yükseltme isterseniz diye......
Bilgi için çok teşekkürler.Ben Suzukiyi seçip oradan Vitarayı şeçiyordum ve bilgiye rastalayamamıştım.Suzukiyi seçtikten sonra aşağıda ilgimi çeken konulara ulaştım.

şahsi kanaatim hiç bir grand vitara uygun değildir. bu iş düz vitarayla olur.... :smiley:)) biraz duygusalım tabi :smiley:))

bir gv 2006 yenı kasa kullancısı olarak yuzde 60 a kadar dahi şehirde kullancaksanız da gv derım tabı fıyatları 35-40 dan aşağı değil hem yapılı prestijli bir aracım olsun hemde benı tatmın edecek arazı performansı olsun kendını arazı aracı sananları kaldıkları yerden kurtaracagınız bır arac

duvar' Alıntı:
şahsi kanaatim hiç bir grand vitara uygun değildir. bu iş düz vitarayla olur.... :smiley:)) biraz duygusalım tabi :smiley:))
İlginiz için teşekkürler.

erarslanoglu' Alıntı:
bir gv 2006 yenı kasa kullancısı olarak yuzde 60 a kadar dahi şehirde kullancaksanız da gv derım tabı fıyatları 35-40 dan aşağı değil hem yapılı prestijli bir aracım olsun hemde benı tatmın edecek arazı performansı olsun kendını arazı aracı sananları kaldıkları yerden kurtaracagınız bır arac
İlginiz için teşekkürler.Şu an araç bakıyorum ve bu kasa olacak gibi görünüyor.

eroll76' Alıntı:
İlginiz için teşekkürler.Şu an araç bakıyorum ve bu kasa olacak gibi görünüyor.

tavsiye ederim bende şuan daha önce sağdan kaza yapmış bir gv var düşünürseniz burdan ulaşabılırsınız 30 bine vereceğim ocaktan once sahibindendeki ilan numarası 67462376

Ağır devir arazi vitesi varsa, ve isteğe bağlı 4x4 se. Hem araziye, hem sehire uyumlu demektir, bence. Gercek bir arazi aracı da boyle olmalı. Fakat yeni kasalar yere cok yakın görünüyor. Yükseltmeden sağlıklı olmaz kanaatindeyim.

gv1.jpg
gv2.jpg
gv3.jpg
gv4.jpg

Herkese selamlar,

Yeni kasa GV kullanıcısıyım ve arazi performansından oldukça memnunum. Araç orjinal hali ile çok tatmin etmiyor fakat yükseltilip uygun lastik ile kullanıldığında arazide ciddi mutlu ediyor diyebilirim :smiley:

Saygılar

merhaba,

aracınız güzel duruyor. bir kaç sorum var yardımcı olursanıız sevinirim;
araç sanırım benzinli otomatik? evet ise ortalama tüketim ne seviyelerde geziyor?
yükseltme kiti maliyeti nasıl ve kit sonrası problem ile karşılaştınız mı ( gezme, yol tutuş vs)?
Selamlar,

Araç benzin + LPG , Gazda normal kullanımda 30 krş seviyelerinde arazide zorlamaya bağlı 40-45 krş seviyelerinde tüketim maliyeti var yükseltme ile ilgili yol tutuşunda herhangi bir problemle karşılaşmadım mt lastik olduğu için çok fazla hızda yapamadım işin açıkçası yaza asfalt lastiği ile deneyeceğiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.