<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 133353" data-quote="Görkem Uğurlu" data-source="post: 1436167"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1436167"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1436167">Görkem Uğurlu' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba, benim 2007 model otomatik vites küçük bir canavarı var. onunla ilgili bir sorunum var ustalardan fikir almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.<br />
Sıkıntımız direksiyon titreme, sallama.. aracım 70km civarında direksiyon tutulamayacak şekilde sallıyor..<br />
Aracım 5cm yükseltilmiş ve castor correction bush takılı titremeyi önlemek için. . ek olarak steering damper de takılı ama hala daha direksiyon 70km civarında çok fazla sallıyor. frene bastığımız zaman yine sallıyor direksiyonu.<br />
Frenler diski dalgalı bir şekilde yediyse olur diye bir fikir aldım emin olamadım.<br />
Sizlerden bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?<br />
Şimdiden teşekkürler.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Mrb. Fren diskinde sorun olduğu, frene basıldığında titreme ile belli oluyor. Yani 70 le giderken frene basılmadığı halde titreme olmaz genelde.<br />
Geriye alt mekanik aksam kalıyor, Rot balans ustalarına danışmak gerek, Jant, lastik, Aks, Şaft, diferansiyel vs. kontrolden geçmeli. Hepsi sağlamsa , fren kaliperi sağlam mı bakılabilir (freni bırakınca sıkı kalabilir).</div>