2007 Opel Vectra 1,6 XJ ile takaslı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snguntac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,913

snguntac

It is a privilege to have SUBURBAN!!!!
Yer
ısparta
arkadaşlar arac neredeyse sıfır denecek kadar temiz fahri kardeşimin arabası ..

1,6 comfort extra olarak aracta zenon far ve park mesafe kontrol var kesinlikle tavisye edilecek hatasız bir araç.

92 95 arası 4,0 xj ve birde küçük motorlu 2007 modelden aşagı olmamak kaydıyla binek astra corsa p206 vw golf polo tipi araclarla tek tek yada beraber takas edilebilir..ama mutlaka bir arazi bir binek arac olmalı
satma ana sebebi xj almak...
fotoları yarın yükleriz...

http://www.sahibinden.com/servis_bakimli_cok_temiz_vectra_-14WQQaXQQ21014571WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: 2007 Opel Vectra 1,6 XJ ile takaslı

İlan detayları linktedir...

Saygılar..

21014571cdj.jpg

sende maşşalh hiç affetmiyosun aklın nerdeydi kaçgündür ;D

91 model wj ye sahibim aracın moturu 10 000 km önce yapıldı... şanjuman 1 ay önce değiştirildi.. zavolli tüp takıldı..kare kasa siyah limited modelidir tamamen full dur 14 000 ne satacağım.. her hangi bir ialn sitesine koymadım daha

sersu' Alıntı:
91 model wj ye sahibim aracın moturu 10 000 km önce yapıldı... şanjuman 1 ay önce değiştirildi.. zavolli tüp takıldı..kare kasa siyah limited modelidir tamamen full dur 14 000 ne satacağım.. her hangi bir ialn sitesine koymadım daha
[/quo

özeldende olsa mutlaka aracın özelliklerini yazarsan iiyi olr ayrıca hangi ildesin?

araca 1 hafta daha binmek istiyorum, bu yüzden her hangi bir yere ilan vermedim daha.. arac denizlide 35 plakalı 2001 yılında girmiş alman plakalı olarak 2007 de gümrükten alınmış. alındıktan sonra zavolli tüp takılmış sıralı sistem, üstünde amerikan şanjuman vardı. sesler geliyordu bu yüzden suriyeden aw4 japon şanjumandan alıp taktırdım.. 2008 şubat ta motor yapıldı 3000 lira para verildi.. şanjuman yağı gecen hafta 9 litre olarak dexon3 ile değiştirildi. motor yağı mobil olarak tamamen değiştirildi. 3 ay önce jvc 4 inc dvd oynatıcı takıldı. ceki demiri ruhsatı var. bir limited modelinde olan her şey elektirikli koltuklar klima hız sabitleyici falan filan o serinin en fulu....bu arada dün izmire gidip geldim.ortalma 25 kuruş yaktı yeri geldi bastım yeri geldi 90 la gittim. bir kac güne kadar fotoğraflarını buraya koyarım.. bu arada arac siyah...yapılan motor janzuman ve tüp birde ıvır zıvır şeyler toplam masrafı 9000 ni gecti

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler