Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2011 Yılı İkinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı İçin Başvurular
Güzel fikir ,İstanbuldan sınava girecek arkadaşlar.
Bizlerde bu konuda çalışma yapsak iyi olur,
hele bize bu konuda bize seminer verecek bir arkadaş olursa çok daha iyi olur.
Ynt: 2011 Yılı İkinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı İçin Başvurular
Sinav salonunu zar zor bulduk
Sinav yerini uzun sure bulamayip sinavi kaciran arkadaslarimiz oldu.
Onlar icin cok uzuldum. Izmit' ten kalkip gelmislerdi.
Ben sinav oncesi cok heyecanliydim.
Ama sinava girip de sorulari gorunce biraz keyfim yerine geldi.
Ben C sinifi icin basvurmustum ve sinavi kazandim
evet arkadaslar o izmitten gelip sınava giremeden dönenlerdenim a sınıfı icin gunlerce umut arkadasımızla kursa katıldık, hazırlandık ama maleseff giremedim saat 10,10 da istanbul hava alanın oralarda olmamıza ragmen malesef cokk zayıf ve hic acıklayıcı net olmayan bir adres acıklaması , ataturk hava alanı e kapısı yazıyor adreste alakasız yerde resmen taksi tuttuk arkasında bizde aracımızla, adam adresi baska taksilere sora sora zor buldu,ama buldugumuzda malesef saat 11,20 di... dogal olarakta sınava alınmadık gerekce sınavdan cıkanlar oldugu icin biz ordan 12 kişi geri donduk... hasılı kelam biz giremedik girip kazanan arkadasları tebrik ediyorum kazanamayanlarla ise mayısta bulusmak uzere.. saglıcaklaa........
inşallah umutcum , zaten ordaki muhattap oldugumuz kişi,kendini buranın en yetkilisi diye tanıtan kişi laf arasında birdahakinide izmitte yaparız dedi artık dalgamı yoksa ciddimiydi,bekleyip görecezz..isterse karsta da olsun 1 saat önce ordayımm..ama adres net olsun ...