2012 Jimny Bf Goodrich Lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cnsdsgn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,487

cnsdsgn

Yeni Üye
Merhaba, bugün, 2 ay önce aldığım 2006 (60.000 km) otomatik jimmyi takasa girip 2012(2. el 8000 km.de) yeni makyajlı kasa ile değiştirdim. Sattığım araba üzerinde yeni aldığım goodyear wrangler at sa lastikler kaldı. Bu yeni aldığım araçta standart yaz lastikleri var. Bu sefer farklı olarak görüntü açısından da özellikle yazıları için goodrich alayım diyorum. Fakat orjinal jimny ebatında yok (205 70 15). en yakın 215 75 15 var.
Sormak istediğim sürtme yapmadan kullanabilir miyim ya da bir düzenlememe yapmam gerekiyor mu? ( amortisor, yay vs.)? amacım tam bir off road yapmak değil. Teşekkürler

Etiketler
Ynt: 2012 Jimny Bf Goodrich Lastik

meraba yeni arabanız hayırlı olsun sanayide tırnocıda küçük 5cm takoz yaptırıp 215 75 15 lastikleri sürtmeden rahat rahat kulanırsınız benimde 2004 suziki jimny var bön öyle yaptım

tampon eğik değilse, 215x75x15 milimetrik kurtarır , tümseklerde sürtme yapabilir.

offroad la işi olmayanın , BF almasını aklım almıyor.

hüseyin_07' Alıntı:
meraba yeni arabanız hayırlı olsun sanayide tırnocıda küçük 5cm takoz yaptırıp 215 75 15 lastikleri sürtmeden rahat rahat kulanırsınız benimde 2004 suziki jimny var bön öyle yaptım

teşekkürler. değerlendirmeye alacağım

freelander99' Alıntı:
tampon eğik değilse, 215x75x15 milimetrik kurtarır , tümseklerde sürtme yapabilir.

offroad la işi olmayanın , BF almasını aklım almıyor.

Belki de amatör de olsa vesile olur :smiley: Vincim bile hazır (orjinal tampon altı )ama daha başlangıç yapamadım. Görüntü olarak iyi bir hava katıyor takılan araçlara. Goodyear wrangler at sa orjinal ebatlı eski lastiklerimde çok iyiydi. Bir de yazıları beyaz olsa daha iyi olacaktı. Lastik kalemi ile boyasam da dayanmamıştı.

Goodyear wrangler at sa 205 70 15 aldım. Uzun yolda sessiz bir lastik. Arazide orta derecede çamurda gayet başarılı. Karlı zeminde de çok memnun kaldım. 4 çekerin katkısı var tabi. Buz da, kış lastiği kadar performansı yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.