2012 yi uğurlarken son kamplı pikniğimizi ovacıkta yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erco Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,932

erco

güven oto lada servisi sarnıc /izmir/ 2814584
Yer
bulgaristan kırcali
Web
www.guvenlada.com
15 ve 16 aralık 2012 yılın son kampını kemalpaşa ovacık koyünde yapıcaz katılmak isteyen tüm doğa severleri bekliyoruz
kamp alanında wc su ve elektrik mevcutdur

Etiketler
Ynt: 2012 yi uğurlarken son kamplı pikniğimizi ovacıkta yapıyoruz

erco' Alıntı:
15 ve 16 aralık 2012 yılın son kampını kemalpaşa ovacık koyünde yapıcaz katılmak isteyen tüm doğa severleri bekliyoruz
kamp alanında wc su ve elektrik mevcutdur

Ercan Nif'e ilk kar bu gece düştü. Devam ederse büyük ihtimalle Ovacık ta karlı olur. Bu kamp karlı olacak gibi. Vede zevkli olacak kanısındayım. Karda yağsa ben hazırım Allah nasip ederse tabi... Selamlar...

hadi hafta sonu yaklasıyor listeyı dolduralım

1 Ercan ÇALIŞKAN - Duster
2 Hasan ÖZTÜRK - CJ5
3 Sunay Cebelli - Mitsubisi
4 Metin - Niva
5 Oktay Samara
6 Erol Terrano
7 Ayhan ve tayfası Land 110
8 Cihat

‎2012 Yİ UĞURLARKEN TERTİPLEDİĞİMİZ OVACIK KAMPINA KATILMAYI PLANLAYAN DOSTLARIN DİKKATİNE:
OVACIĞA İKİ GRUP HALİNDE ÇIKYORUZ
1. GRUP BORNOVA KİPADAN KEMALPAŞA ÜZERİNDEN SAAT 14,30 DA HAREKET EDECEKTİR BİLGİ İÇİN 05336332302 TANJU YAĞCI
2. GRUP GAZİEMİR KİPADAN BAYINDIR YOLUNDAN SAAT 14,30 DA HAREKET EDECEKTİR. BİLGİ
İÇİN. 05425252563 ERCAN ÇALIŞKAN..
KAMP ALANINA PAZAR GÜNÜ GELMEK İSTEYENLER TELLEFONLA BİLGİ ALABİLİR.. İYİ BİR KAMP OLMASI DİLEĞİ İLE..

Ercan arkadaşlar soğuktan korkuyormu ne. Bolu Abantta iki metre karın altında çadır kurup kamp yapan offroad cıları izledim. Büyük ihtimalle bizde kar olmayacak. İzmir neden soğukta kamp kurmasın. Dimi ya....

yagmur da yağasa karda yağasa ordayız abi kuracaz cadırları yakacaz ateli verecez kendimizi muhabete keyfimize bakacaz

1 Ercan ÇALIŞKAN - Duster
2 Hasan ÖZTÜRK - CJ5
3 Sunay Cebelli - Mitsubisi
4 Metin - Niva
5 Oktay Samara
6 Erol Terrano
7 Ayhan ve tayfası Land 110
8 Cihat
9 Ademi
10 Umut Guvenir Niva
11

bende gelmek istiyorum bizim arac gelebilir dimi o yollara ;)

erco' Alıntı:
hazırmıyız odun işi tamamdır yakacaz ateşi gel keyfım gel ;)

sizlere iyi eğlenceler,muhabbetiniz bol olsun.
Sabaha kadar muhabbet olacaksa odunun bol ve kuru olması lazım.

BU pajero NE yapıyor ? :smiley:

DSC_0345.JPG

Bu aracın bende içindeydim direksiyorda Ercan Abi ko pilot Sunay Abi. Ekip çalışmasına daha iyi bir örnek olamaz sanırım. Aracı arkadaşların yardımı ile çevirip devam ettik. Benim için müthiş bir tecrübeydi. Ellerine sağlık Ercan abi bu işin profosörüsün...

DSC_0343.JPG

Her zaman yaptigini.Daha tam devrilmemis ya;devam eder o.
Yazdim ikinci resim gelince bunu eklemek zorunda kaldim.
Devrilsede devam etmis.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri