2013 Suzuki Jimny

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CKAYA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,036
Ynt: 2013 Suzuki Jimny

silvers' Alıntı:
Az önce baktım; 2012 modeli 45,500 küsür lira otomatik viteslisi... 9 kasımda bir arkadaş 40 bin küsür lira otomatik sıfırı diye yazmış... 5 ayda hangi ülkede bir araç 5 bin tl artar?

tabi uyanık olmak lazım.. benzinlisini alırsanız dizelini getirmezler. çok da sevseniz, isteseniz benzinlisini almayarak durumu protesto etseydiniz, boykot etseydiniz şimdiye dek dizeli gelirdi.. ülkemizde boykot kültürü henüz gelişmemiş o yüzden çok kimse dünyanın en pahalı arabalarına dünya kadar vergileri "severek" ödüyorlar..

suzuki distribütörü eşek değil, bakacak, neden satılmıyor bu araç diye araştırma yapacak, tek nedeninin, benzinli olması sonucunu gördüğünde dizeli getirmek için bir adım atacaktı....bu paraya benzinlisi alınmaz, hatta 5 bn tl zam olduğu için bile dizeli olsa da alınmaz ..



Hocam değişik bir yaklaşımınız olsada şöyle açıklayayım. Renkler zevkler meselesi herseyden once. Kullanım amacına zevkine hitap eden birisi bu aracı alır, almış bende aldım ikinci el aldım bu konuda alınıp alınmaması kişden kişiye değişir.

Dizel konusuna gelelim

Dizeli Renault Dci 90 Hp 200Nm tork luk K9K motoru İspanya fabrikalarında üretiliyordu artık üretilmiyor diye biliyorum. Bunlar daha önceden yazılmıştı. Gorusmeler yapildi anlasilamadi. Turkiyeye gelmedi. Bende yazdım diye hatırlıyorum dizel Jimny hakkında. Ayrıca arazide sorunlu bir dizel motordansa sorunsuz otomatik sanzuman ve sorunsuz benzinli motoru tercih ederim. Bu araçlara binme nedenimiz belli binme sıklığımız belli. Suzuki Jimny nin kac tane satildigini dusunuyorsunuz ki zaten hangi araca ne amaca göre kıyaslıyorsunuz. Türkiye de sadece Suzuki de bu vergi yok butun araclara uygulanan bir vergi. Yoksa siz uyanık mısınız araç kullanmıyor musunuz?
 

Etiketler
Ynt: 2013 Suzuki Jimny

Suzukiyi ulkemizde satan firma degismedikce bu marka
Adam olmaz. Japonyada tutulan mitsubishi bile ulkemizde binek grubunda tutulmuyor.
En bastan yapilan pek cok hata hala devam ediyor.
Kafalari calisir umarim bigun !!!
 

Ynt: 2013 Suzuki Jimny

yeşil rengi çok tatlıymış. tasarımda büyük değişiklikler olmasa da yeni hatlar hoş olmuş.
 

Ynt: 2013 Suzuki Jimny

arkadaşlar bende 2007 model jimny var satmak istiyorum çeki demirini ruhsata işlettim römorku da var lpg hiç takılmamış
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,459
Mesajlar
1,518,188
Kayıtlı Üye Sayımız
172,113
Kaydolan Son Üyemiz
KhanDeep

SON KONULAR



Geri
Üst