Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
<div class="bbWrapper">Kampçı dostlarıma dost, Büyüklerime gardaş, Yoldaş arayana yoldaş olurum. Ben delikanlı bir kampçıyım. Hiçbir ikinci sınıf insanlığım yok çok şükür arkilerim.</div>
<div class="bbWrapper">Ben kampçı ve karavancı Yücel Hoca. Bana kötü niyetle iftira eden ve beni aşağılamaya, mobing yapmaya çalışan aşağılık insanlara rağmen durumum gayet iyi.</div>
<div class="bbWrapper">Üye olduğum karavan derneklerini üçledim. Artık üç tane KKD üyesiyim. Her dernek bu işe gönül vermiş güzel insanlar manasına geliyor...</div>
<div class="bbWrapper">Ben de bu işe gönül vermiş güzel bir insanım arkiler. <br />
Birçok dostum beni iyi bilir bana saygı ve sevgi duyar. Hayvanlık etmez.</div>
<div class="bbWrapper">Ben kampçı ve karavancı Yücel Hoca'yım. Kampçı dostlarımın dostuyum. Benim hayatım kampçı dostlarım için pozitif bir şeyler yaparak geçti. Halen de ben böyleyim. Pozitif bir insanım.</div>