21 Ağustos Ömerli Gölü Yanında Doğada İftar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,173
Ynt: 21 Ağustos Ömerli Gölü Yanında Doğada İftar

arkadaşlar benı yanlış anladınızgalıba ben evlıyım ama hanım memlekette o yuzden bayan arkadaş bize ters gibi ::smiley: ama size katılamadıgım için üzgun olucam :'( artık bidakıne hanım ve çoçukla gelirim

Etiketler

:( uzgunum hocam ama sende taktır edersinki gezimizin formatı böyle bak bayramdan sonraya bir gezimiz olacak hemde daha profesyonel ona bekleriz

daha önceden yapılan bir iftar programı vardı ,halen de var eşim in programıydı. iptal etme taraftarıyım ama ok yaydan çıkmış.Kısmet diyelim.ama en azından yarın Viaport un otoparkında ayak üstü bir tokalaşabiliriz.size uyarsa adını koyalım.selamalr.

Tabiki ne demek Mehmed Bey, yarın 13.00 de otoparkta olacağız, belki kandırırız sizi de, benim araçta gezenbilir stickeri var, olmadı fatih Bey'in willys i görmemeniz imkansız ;D

Pazar günü epey kalabalık olur ama ben sizi bulurum.sabah ola hayr ola.Durum anlaşılmıştır, Selim kardeş.

VALLA SELİM KADES yaparız bişiyler tüp buluruz caydanlık burdada ayarlarız karavanda ocagımız var

http://www.dailymotion.com/video/xknqh3_kocaayak-2-hendek_auto

http://www.dailymotion.com/video/edit/xknqn2_gv-2-hendek_auto

http://www.dailymotion.com/video/edit/xknqn2_gv-2-hendek_auto

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri