235/75/15 2 adet master craft camur lastıgı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan5234 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,334

gokhan5234

Zirve
Yer
marmaris
235/75/15 2 adet master craft camur lastıgım var lastıkler bana ankaradan bır arkadasımdan gelmıs olup daha 2000 km yapmıslardır patlak yama tamır yoktur lastık camurlastıgıdır ama m/t yanı sadece camur lastıgı degıl c/t yanı hem camur hemde buz lastıgı dır nrmal m/tler buzda kayma ve patınaj srunu cektıgınden asırı soguk ıklımlerdede faydaı labılmesı ıcın yapılmıs yaz kıs kullanılmasında sorun lmuyacak tur lastıkdır

Etiketler

Ynt: 235/75/15 2 adet master craft camur lastıgı

resim varmı

ayrıyetten bır adatte 30/9,5/15 yokohoma lastık de vardır kumho lastıkle lastıkle takas olur

14122010636.jpg

14122010637.jpg

14122010638.jpg

14122010639.jpg

14122010640.jpg

gökhan lastikler 4 adet olsa lastiklere sulanasilirdim. gerçi benim A/T ler bile pazar günü karda bayağı iyi iş gördü. perçinden kalır yanım yoktu hani... buralara gelde senide götürelim bi gün...

rusyada görmüştüm yakutistan doğu sibiryada genelde böyle ct lastikler vardı kullanılan buzda çok başarılıydılar

bekrcım bu lastıklerı sadece tum lastıklerım aynı desen olsun dıye kumho almak ıcın degıstırıryorum b arada subatt 10da ıstanbula gıdıyorum 30 gun eylul ayındada antalyaya gelecegım 15 gun hem tatıl hem ofroadd ıcın

cenkcc' Alıntı:
rusyada görmüştüm yakutistan doğu sibiryada genelde böyle ct lastikler vardı kullanılan buzda çok başarılıydılar
evet abı kessınlıkle haklısın zaten ct camur ve buzlastıgı dıye satılıuo erzurumda soguktan gozum korktugu ıcın aldım ama dıger lastıklerım 30/9,5/15 bunlar 235/75/15 o nedenle ct lerı degıstırıyorum

Gökhan, kardeşim fiyatta yapar birşeyler... ;)
Siz yeterki ciddi alıcı olun... ;D

saol kaan abi ama su para fakiri adama yardım edersen senin goodyearları alıcam özelden msg attım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.