24 ocak 2010 kartepe denemesi ve hüsran

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freelander99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,839

Etiketler

Ynt: 24 ocak 2010 kartepe denemesi ve hüsran

Arkadaşım geçmiş olsun.Senin bahsettiğin yaratıklar dünyanın her yerinde var.Aksine çoğalıyorlar da.Bir bakıyorsunuz lüks bir araç içindeki yaratık camı açıp yere tükürüyor.Bunlara hayvan denmez hiç bir hayvan bunlar kadar pis olamaz.Nasıl kazandıkları belli değil.Tek tatmin oldukları yöntem bu ve benzeri hareketler.
Bunlar karda buzda siste araba nasıl kullanılır bilmezler.Bunlar şoför değil sürücü dür.İşte sürücüler arabayı sizin karşılaştıklarınız gibi sürerler.Şoförler arabalarını kullanırlar.İşte ikisinin arasındaki fark budur.
Sağlıkla kalın.

geçmiş olsun kazasız belasız dönmüş olmak güzel ama bu tecrübelerin bize aktarılmış olması dahada güzel daha güzel geziler yaşamanız dileğiyle

selamlar. sanırım bahsettiğin metalik renk bir Q7. bende seninle aynı gün aynı saatlerde lada nivamla yavaş yavaş tırmnanıyordum. yanımdan ok gibi geçti yerde henüz kar olmadıgı için. aradan bir kaç km geçtikten sonra ona yetiştim. yengeç gibi tırmanmaya başlamıştı. jandarma kontrolunde önümdeydi. ama jandarma ona izin vermedi gibi geldi bana. bebnim zincirim yoktu ama ok144 lastik vardı durdurmadı. jandarmadan sonra zaten yol sakin sayılırdı. hatta ben kuzu yayla yolundan geyik alanına gittiğimde sadece bir araçla karşılaştım. keşke sıkıntı yaşamayıp geebilseydin. sana tavsiyem hafta sonu geleceksen 12 den önce tırmanmaya başlaman. yoksa tadın tuzun kaçar. . inişte q7 yi çekiciye alıyorlardı:smiley:

bahcivankurt' Alıntı:
;D ;D ;D o ülkedekilerde siz geçtiniz diye başka ülke vatandaşlığına geçmek istemesinler....
Toprağım yaman adamsın vesselam yahu karnıma ağrılar giriyor ben böyle krize girince.
Bir yerlere çıkmadan şu gezenbilirin o yer ile ilgili forumlarını bir okusak bunları yaşamayız.işte benim kartepe ile ilgili yorumum buyrun...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1167.msg187677#msg187677

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR