2X4 Kamyonet İçin Maliye'nin Şaşırtıcı Kararı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zinciros Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,247

Etiketler
Ynt: 2X4 Kamyonet İçin Maliye'nin Şaşırtıcı Kararı

pancarmotorcu' Alıntı:
yok biz zaten arazi sınıfındayız 4x2 çift kabinler sadece panel van sınıfına sokuldu marka farketmiyor

Burası Türkiye, ne olur ne olmaz diye sorayım dedim. Bilgi için teşekkürler.

4x4 ler 4x2 lerden az vergi odeyecek yani...... Hey allaaam yaaa

pancarmotorcu' Alıntı:
araç çift kabin 86 model eskiden vergisi 4x2..... 140 tl kamyonet sınıfındaiken

araç çift kabin 86 model şimdiki vegisi 4x2 393 ytl panel van sınıfında

araç çift kabin 86 model 4x4 şimdiki vergisi 282 ytl 4x4 modeli

;D ;D ;D 2000 yılında öğrenmiştim bu kelimeyi , bir daha hiç unutmadım "Burası Türkiye" ;D

offroad başlığında yemek tarifinden sıkılan offroadçular soluğu toyota başlığında aldı ;D ;D
o değil de yavuz abi 4x4 den fazla vergi versem komik olmaz mı :smiley:
ben bu durumun aynısını motosiklette de yaşadım, güzel güzel biniyorduk, adamlar ötvyi %20 ye yakın arttırdı birden.. bu çin malı motorlar çok satılıyo diye, tüm motorsikletlerin fiyatları 5 6 milyar arttı kafadan..
yavuz çelikel abim filmin başrol oyuncusu kemal yumurtaakıtan mı ;D

Onur maliye bakanı bile gerçeği gördü offroad ı desteklemek için girişmde bulundu.
yaşasın 4*4 ;D

fastjunkie' Alıntı:
offroad başlığında yemek tarifinden sıkılan offroadçular soluğu toyota başlığında aldı ;D ;D
o değil de yavuz abi 4x4 den fazla vergi versem komik olmaz mı :smiley:
ben bu durumun aynısını motosiklette de yaşadım, güzel güzel biniyorduk, adamlar ötvyi %20 ye yakın arttırdı birden.. bu çin malı motorlar çok satılıyo diye, tüm motorsikletlerin fiyatları 5 6 milyar arttı kafadan..
yavuz çelikel abim filmin başrol oyuncusu kemal yumurtaakıtan mı ;D

Onur sen millet uyanmadan arabanı sat sana 4x4 alalım , otomotiv zaten sıkıntıda yakında kimse 4x2 de almaz.

Tabi bu işler bizim ülkemizde maalesef kumar gibi önce milleti 4x4 e kışkışlayıp sonra onların vergisi 2 katına çıkartırlar olur biter, çaktırmadan vergi artışı ;D Oturmuş kanunumuz yoktur, herşey sabahtan akşama değiştirilebilir, önünü görmek projektörle bile mümkün değildir.

Başı kesik tavuklar gibi oradan oraya koşturup duruyoruz.

ben de pek bi değişiklik yok abi 900 civarı bişi oldu. ama dur ben bi baba ya çıtlatım ;D

umutcelikel' Alıntı:
Onur,

Hemen bir tavuskuşu alıp ona biniyosun, arabayı satıyosun ;D ;D Hem 1 dakika bakınca rahatlarsın...Kamyonete bak bak biyere kadar....

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Hem oda 2 çeker ;D

yavuz bey sizin arabanızın fotosu mu isminizin altındaki?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler