3,2 Mıtsubıshı mi - 4,7 Cherokee mi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grsl06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,231
Ynt: 3,2 Mıtsubıshı mi - 4,7 Cherokee mi

selamlar bende aracımı değiştireceğim araştırma yapıyorum benim niyetim de zj 4.0 kasa olarak off road için zj lere göre daha az tercih edilsede şehir içinde daha yakışıklı geliyor bana :smiley: pajerolar için kime sorduysam yedek parça konusunda muzdarip hem pahalı hemde bulunmuyor japonyadan parça beklemek bizim için zulüm demektir bence :smiley: cherokee lerin sayısı ülkemizde azımsanmayacak ölçüde olduğu için parça sıkıntısı kesinlikle yok kaldı ki amerikan rahatlıığ başka hiç birr araçta bulunamaz adamlar güç ve konfor için yaşıyorlar

Etiketler

4000 şeroki mükemmel bir araçtırr. NAZİF AYVAZOĞLU nun vardı ( gezenbilir üyesi) koskoca saburvanı çamurdan söktü aldı. herkezi hayran bıraktı ... Ama yakıta gelince amerikanlar gerçekten yakıyor ve motor ömrü kısa oluyor. onun için pajeroyada bakıyoruz değilse jeep şeroki anlatılmaz yaşanır bir araçtır.

parca ve servis yeterliliklerini karşılaştırdınız mı?
jeep acık ara farkla önde gidecektir, bulunabilirlik ve fiyat açısından,

bir öncekii mesajınızda da bahsettiniz aynı şeyden,
motor ömrü kısalığını neye dayanarak söylüyorsunuz??

walla şimdi bende merak ettim chrokee lerin motor ömrünün kısa olma sebebini. Amerikan dediğin zaman adamın aklına sen al torunun kullansın gibi geliyor hani :D

ben net birşey söylemiyorum sadece duyduğumu söylüyorum . uzun yıllar binenlerde vardır tabi ama fazla kullanmdan. yada öyle birşey işte.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri