3.5 v6 kısa şase pajero

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alii38 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,665

alii38

pajero gitti toyta istiyorum :D
Yer
kayseri
slm arkadaşlar aracımı başka bi proje için satıyorum aracımın hiç bi sıkıntısı yok orjinal bi araç zaten tanıyan arkadaşlar bilir
km si 180 000 civarı tam emin deilim fakat aracımda tek emin oldugun aracımın sıkıntısız tertemiz bi araç olması

3500 v6 3 kapı otomatik vites (manuel deil) orta diflok mevcut arka %100 kilit var hız sabitleyici ön arka mağımsız klima abs aırbag hidrolik dreksiyon standart zaten ;) aşşa yukarı off road cuların hepsi araç hakkında bilgiye sahip fazla açıklamaya gerek yok aracı fj 70 almak için satıyorum tek sebep budur aracım muayerdir isteyenlere telefonda detaylı bilgi verebilirim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-3-5-v6-3-kapi-47679615/detay/

Etiketler
Ynt: 3.5 v6 kısa şase pajero

ARKADAŞLAR ARACA EXTRA AKSESUARLAR İÇİN HARCAMAYA BAŞLADIM BİLGİNİZE FİYATI DEĞİŞTİRMEM GEREKECEK

1) 4 JANT VE LASTİK TAKILDI (2800 TL) 235*85*16 COOPER STT
2) ÇELİK TAMPON (DAHA BAŞLAMADIM)HAFTAYA YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM
3) WARN 9000 İ VİNÇ GELİYOR

DİYCEM OKİ AKSESUARLARI YAPTIRINCA BU PARALARA VEREMEM MALUMUNUZ EGER DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR VARSA ŞİMDİDE SÖYLESİN YOKSA YA SATMAM ÖYLE BİNERİM (Kİ ARAÇDAN SIKINTIM YOK SADECE FARKLI Bİ PROJE İÇİN SATILIK) YADA YAPILAN EXTRALARI ÜZERİNE KOYUCAM ;) BİLGİNİZ OLSUN :smiley:

araç sanayi de şu an tampon tasarlanıyor
spacer larda geldi amerikadan uçakla (ömer kardeşim saolsun)

bu arada aracın km si 138 000 miş baktım :smiley:

sahibinden komdanda kaldırdım

aracı satmakdan vaz geçdim abi de ilanı taşıyamadım başka yere sory

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR