3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meydey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,737

meydey

Kamp II
Yer
istanbul
herkese iyi akşamlar herkesi birebir tanıyamadım ama tanıdığım kadarıyla ömer ve mustafa benim oturduğum masadaki arkadaşları tanıdığıma memnum oldum ve genel olarak iftar yemeğine gelenler nedenle iyi oldukları sıcak insanlar olduğunuzu gördüm bu gruba üye olduğum için şanslığım sizi tanıdığıma birebir tanışmasakta etkinlik oldukça tanışçağımızı umuyorum bütün aksiklere rağmen iftar yemeği iyi geçti gerçi ben tek çorba ve bir bardak su içtim ana yemeği saat 19:30 tan 21:00 bekledğim zamana kadar gelmedi gerçi ben kalktıktan sonra geldiğse bilemem:smiley:))))))))garsonlar size gelip ne yiyeceğinizi soruyorlar siparişi alıyorlar birdaha gelmiyorlar ve yemekleri geleşi güzel dahatılıyor ve siz hala bekliyorsunuz oruçlu halinde bekliyorsunuz ve size yemek gelmiyor.Her aksiliğe raymen iyi geçtiben eğlendim diyebilirim şener(meydey)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008)

Merhabaaa

Biz bir aileyiz,hemde güzel bir aile:smiley:

Bir arada olduktan sonra yer mekan fark etmiyor yine tadını çıkarmasını biliyoruz:smiley:

Sabahın 3 ünde bizi evimize kadar bırakan Sedata tşk ediyorum :smiley:

HAdi fotofraflar .:smiley:

Yemekler kabus, Muhabbet şahaneydi. Ve de zaten maksat muhabbetti :D Daha önce organizasyon için görüşmeye gittiğimizde reklamları izlemişiz :D Mekan sahibinin vaad ettiği hiçbirşey yoktu. Oysa ilk gittiğimiz akşam krallar gibi ağırlanmıştık herşey çok lezizdi. Evet kesinlikle reklammış :D

Bir kaç fotoğraf var bende. az sonra ekliyorum.
Katılan herkese teşekkürler :smiley: En kısa zamanda (mesela bu akşam Gece fotoğraflamasında :p ) görüşmek üzere.

61d1a884573d22ff695349696a795df0.jpg

03d137d441c0a17355b1c91abbcb783a.jpg

fb515587d369c0409291632103183611.jpg

2666a9a496139da3f4e78734a9433ec4.jpg

7cef6079f698b4c65fceabea78756921.jpg

cdc45e241304ac073ef3dc368de5365d.jpg

Afiyet olsun arkadaşlar. Birarada olmanın keyfi yüzünüze yansımış ;)

sahinden de masalar tabaklar bomboş.. ekmek arası köfte söyleseydiniz ya da pizza hut filan ne biliym:smiley:  Annemin mantı akşamı olmasa gelecektim billa, şimdi yüzümdeki şu hain gülümsemeden dolayı utanç içindeyim vesaire ;D

**

4. GEZENBİLİR İFTAR YEMEĞİ İçin ÖNERİ..!

Ortalama 50 Kişilik Sadece Gezenbilir in Olduğu Bir Mekan Olsun
Müzik Olmasın Yada Hafif Bir Müzik Olsun ki
Yanındakinin Konuşmasının Duyulması Engellemesin,
Maksat Muhabbet
Mekandan Çıkıp Başka Bir Mekana Gitme İhtiyacı Duyulmasın,

**

Katlan ve Emeği Gecen Herkese Teşekkürler..!

**

Yemekleri yenebilir olsun.
İlk kez gelenlerin kendilerini android gibi hissetmemesini sağlayacak ortam olsun.

Sevcan'a katılıyorum.
200-300 kişilik mekanlar bizim iftar yemeklerimiz için uygun değil.
Mekanda ki tüm kişilere(200-300 kişiye,) aynı anda servis yapabilecek bir işletme İstanbul da yoktur sanıım. :smiley:
Daha küçük bir mekan olsun ama tamamen bizim olsun.
Gözümüz yan masalara giden servis tabaklarında olmasın.
;D

Valla 1 hafta önce doğumgünü gibi bir iftar yemeği için Ehlikeyf diye bir mekana gittik. Adam başı 20Ytl idi. Servis yavaş değildi. İçecek sınırı yoktu. Yemekler güzeldi. Şefin muhabbeti de ayrıca güzeldi. Mekan, İstiklal caddesinde Odakuleye gelmeden Starbucks'ın sokağında. Hatta sokak arasında olduğu için dışardaki masalarda iftar yapma zevkine de eriştik. Sanırım 20-30 kişi sokaktaki masalar karşılar. Gidin bir deneyin derim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR