Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)
Gardaş beni kim başlattıysa allah razı olsun ben kimi başlattıysam özür dilerim
desteklerinden ötürü maroff sefa başkanı ömer ali osman ve servet e çok teşekkürler
kokteknik' Alıntı:
desteklerinden ötürü maroff sefa başkanı ömer ali osman ve servet e çok teşekkürler
benı alıstıran .......enıstemı selamlar ,bu ısı sevdıren sızın gıbı arkadaslarıda bol bol operım......ne demek bız de sıdofluyuz bsk unutdun mu,doslar arasında tsk olmaz
kokteknik' Alıntı:
BAŞKANIM DAHA NE YAPTIK ESAS ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BÜTÜN DOSTLARI TOPLUYORSUN BİR ARAYA BU ŞAHSIM ADIMA Bİ GÖREVDİR BENCE BİZLER YAPARKENDE SİZLERDEN GÜÇ VE DESTEK ALACAĞIZ İNŞALLAH...ALLAHIM KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH...
mrf46' Alıntı:
BAŞKANIM DAHA NE YAPTIK ESAS ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BÜTÜN DOSTLARI TOPLUYORSUN BİR ARAYA BU ŞAHSIM ADIMA Bİ GÖREVDİR BENCE BİZLER YAPARKENDE SİZLERDEN GÜÇ VE DESTEK ALACAĞIZ İNŞALLAH...ALLAHIM KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH...
mrf46' Alıntı:
abi gelmek için çaba gösteriyor herkes , duyduğum kadarıyla göktug abi desotoya atıp gelecekmiş bizlerde bi kamyona atıp gelmek için uğraşıyoruz , yani antep offrodu bırakmadı
mysteriousman' Alıntı:
abi gelmek için çaba gösteriyor herkes , duyduğum kadarıyla göktug abi desotoya atıp gelecekmiş bizlerde bi kamyona atıp gelmek için uğraşıyoruz , yani antep offrodu bırakmadı
KAYSERIDE YOK ,TARSUSTA YOK ,samsunda yok ne bılım yoksa baklava ısterler dıyemı gelmıyosunuz ,,dondurmayı getırıyoruz yok ıstersenız baklavayıda getırırız