30000-40000 Tl Arası Grand Vitara - Dacia Duster - Rav4 - Subaru Forester Arası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat067 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,491
Ynt: 30000-40000 Tl Arası Grand Vitara - Dacia Duster - Rav4 - Subaru Forester Arası

murat067' Alıntı:
ve sonunda olan oldu 30-40 derken biraz daha verdik 2007 model grand vitara dizel aldık...

buradan çok değerli bilgiler veren özellikle ilhami özdemir ' e ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim

hayırlı olsun kazasız belasız..gule gule kullanın..

Ynt: 30000-40000 Tl Arası Grand Vitara - Dacia Duster - Rav4 - Subaru Forester Arası

murat067' Alıntı:
ve sonunda olan oldu 30-40 derken biraz daha verdik 2007 model grand vitara dizel aldık...

buradan çok değerli bilgiler veren özellikle ilhami özdemir ' e ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim
Yardmcı olabildiysek ne mutlu bize ve bu foruma. Hayırlı olsun Murat bey.

ilhami hocam çok teşekkür ederim sizin sayenizde cesaretlendim açıkcası....
diğer yandan her merak ettiğimi sormak için aradığımda bana tecrübelerinizi çok sıcak ve samimi bir şekilde aktardığınız için size çok teşekkür ederim vitara gerçektende güzel bir araç bu tercihi sayenizde yaptım sağolun var olun saygılar....

Vitara olarak kısıtlamayalım isterseniz.
Suzuki candır
İlerleyen günlerde başka bir başlıkda izlenimlerinizi de yazarsanız. Aracı merak edenlere ışık tutmuş olursunuz
Hayırlı olsun yeniden.

camouflage' Alıntı:
Vitara olarak kısıtlamayalım isterseniz.
Suzuki candır
İlerleyen günlerde başka bir başlıkda izlenimlerinizi de yazarsanız. Aracı merak edenlere ışık tutmuş olursunuz
Hayırlı olsun yeniden.

hocam mutlaka yazıcam diğer kullandığım araçlara görede kıyaslama yaparak izlenimlerimi aktarıcam saygılar...