31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 376
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,301

Etiketler
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Arman Abim, başımızın üstünde yerin var, hep çağırıyoruz ama kısmet olmadı, kamptan beri görüşemedik...

Ben ömrüm boyunca böyle birgün geçirmedim.Akaşam eve gittiğimde sanki 1 hafta tatil yapmış kadar dinlenmiş hissettim kendimi.Yeni katılımcılarıda bekleriz.

apollo7474' Alıntı:
Ben ömrüm boyunca böyle birgün geçirmedim.Akaşam eve gittiğimde sanki 1 hafta tatil yapmış kadar dinlenmiş hissettim kendimi.Yeni katılımcılarıda bekleriz.

Abi aynen dediğin gibi oldu , geldim bi güzel uyku cektim sabah 10 da kalktım ;D

Kardesim Tuzla Ssang Servisi'ne götür bu isin uzmanı onlar veya kadosan da otamatik sanzimanci var ... Âm nereye gidersen git en kötü 2 .. 3 lirayı bulur ....

Temiz hava carptı galiba o gun beni. Pazar gunu 9 da kalkardım normalde. Yine kalktım ama 12 de tekrar uyudum 4 e kadar. sohbette ortamın pozitif elektrigide mukemmeldi. Hele Selimin sucuk kasarı mukemmeldi. Kaburgacı Selim amcaya rakip olur dukkan acsa Tayfun abi bot yerine giydigin ayakkabıyı alttan tutan pacaları koruyan ekipmanın cok guzeldi. Adı nedir nerde bulunur ? Malum bot giyemiyenler icin super bisey. Unuttum o gun sormayı. Mehmet acele etme sanzıman icin cıkma falanda bakalım.

O zımbırtının adı tozluk outdoor malzemesi satan mağazalarda bulabilirsin, özellikle derin karda bot içine kar girmesin diye kullanılıyor,
kampçıların, doğa yürüyüşü yapanların, standart malzemelerinden markalı alırsan pahalı

abi çıkma şanzımanda 2-3 liradan aşağı değildir heralde anlaşılan bu şanzımandan leylek gagası kaçıcak bana ama araç yükseltmesi, karter koruması ve 4 jant+4 at lastik toplam 2 bin liraya ayarladım 2 şanzıman 2 de bunlar desem 4-4.5a malolucak bana sonrası işin fantazi kısmı zaten

kardeşim biraz serin gel 4 jant + 4 lastik yükseltme karter koruması = 2 lira ya biri sıkı hediye veriyor, yada şu işi bir konuşalım,
sadece 4 lastik 2 lira desen tamam da gerisi ne oluyor anlamadım, acele etme bence,

Selamlar

Madem herkes memnun yeni başlık açıcam ama 4 kriteri sağlamak lazım

1 Selimin durumu müsaitse illa çizecem hafta sonu diye tutturmazsa ;D
2 Hepiniz onaylarsanız ve müsaitseniz
3 biraz uzun soluklu bir gezi ilginizi çekerse
4 bu cumartesi kuzuyayla üzerinden kartepede kar varmı varsa karda oynarmıyız mangalda yaparmıyız yada sizlerin alternatif önerileri gezisi yapalımmı ?,
Tabii Allah bir engel mani çıkarmazsa,

saygılar.

ama yinede önce şanzıman
Sabri bey tarif etmiş oraya bir sor
olmadı sitenin mercedes - musso bölümünü bir araştır orada başlık aç sor muhakkak bir cevap alırsın

Selamlar

Şanzıman mercedes maalesef tamirci bilmiyorum
yükseltme ben yaptırmadım ayrıca araba marka farkı var ama o konuda yapanlar yardımcı olur
ama iş A/T ye gelince iş değişiyor, ;D marka olarak BF goodrich'i ben tek geçiyorum, 2 - 3 sıraya cooper ve general grabber i koyuyorum, ama sen karter koruma yükseltme yapmayı düşündüğüne göre araban çamurda kalınca keşke M/T yada xtreme M/T takmadığın için pişman olmayacağına eminmisin ? ama A/T lastiklerin durumu iyi ise alırsın bu sana fazladan 4 jant sağlar baktın olmuyor bir takım da M/T takarsın jantların hazır olur. bu da güzel bir şey bence, 800'e jant + A/T lastiklerde güzelse çok ucuz
ama aklına yatanı, kalbinin tastik ettiğini yapmak en doğrusudur,

saygılar.

Ben şimdiden yazayım,bu cumartesi benim kızın doktor kontrolü olduğu için benim katılabilmem imkansız.