31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 376
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,301

Etiketler
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Arman Abim, başımızın üstünde yerin var, hep çağırıyoruz ama kısmet olmadı, kamptan beri görüşemedik...

Ben ömrüm boyunca böyle birgün geçirmedim.Akaşam eve gittiğimde sanki 1 hafta tatil yapmış kadar dinlenmiş hissettim kendimi.Yeni katılımcılarıda bekleriz.

apollo7474' Alıntı:
Ben ömrüm boyunca böyle birgün geçirmedim.Akaşam eve gittiğimde sanki 1 hafta tatil yapmış kadar dinlenmiş hissettim kendimi.Yeni katılımcılarıda bekleriz.

Abi aynen dediğin gibi oldu , geldim bi güzel uyku cektim sabah 10 da kalktım ;D

cakalmehmet' Alıntı:
Abi sizlerle tanıştığım için soruyu burda soruyorum, tanıdığınız bildiğiniz mercedes şanzıman ustası var mı ? Benim musso'nun şanzıman sizlere ömürmüş bugün devamlı gittiğim ustaya bi baktırdım off-road için konuştuk. Karteri bi açtık demir parçası dolu içi çok az ömrü kalmış tamamen dağılırsa 5 bin lira, şimdi yaparsak 2000-2500 lira arası olucakmış masrafı. Daha uyguna yaptırabileceğim düzgün bir usta varmı tanıdığınız, yoksa ayvayı yedim :D

Kardesim Tuzla Ssang Servisi'ne götür bu isin uzmanı onlar veya kadosan da otamatik sanzimanci var ... Âm nereye gidersen git en kötü 2 .. 3 lirayı bulur ....

Temiz hava carptı galiba o gun beni. Pazar gunu 9 da kalkardım normalde. Yine kalktım ama 12 de tekrar uyudum 4 e kadar. sohbette ortamın pozitif elektrigide mukemmeldi. Hele Selimin sucuk kasarı mukemmeldi. Kaburgacı Selim amcaya rakip olur dukkan acsa :smiley: Tayfun abi bot yerine giydigin ayakkabıyı alttan tutan pacaları koruyan ekipmanın cok guzeldi. Adı nedir nerde bulunur ? Malum bot giyemiyenler icin super bisey. Unuttum o gun sormayı. Mehmet acele etme sanzıman icin cıkma falanda bakalım.

Hakan555' Alıntı:
Temiz hava carptı galiba o gun beni. Pazar gunu 9 da kalkardım normalde. Yine kalktım ama 12 de tekrar uyudum 4 e kadar. sohbette ortamın pozitif elektrigide mukemmeldi. Hele Selimin sucuk kasarı mukemmeldi. Kaburgacı Selim amcaya rakip olur dukkan acsa :smiley: Tayfun abi bot yerine giydigin ayakkabıyı alttan tutan pacaları koruyan ekipmanın cok guzeldi. Adı nedir nerde bulunur ? Malum bot giyemiyenler icin super bisey. Unuttum o gun sormayı. Mehmet acele etme sanzıman icin cıkma falanda bakalım.

O zımbırtının adı tozluk outdoor malzemesi satan mağazalarda bulabilirsin, özellikle derin karda bot içine kar girmesin diye kullanılıyor,
kampçıların, doğa yürüyüşü yapanların, standart malzemelerinden markalı alırsan pahalı

Hakan555' Alıntı:

abi çıkma şanzımanda 2-3 liradan aşağı değildir heralde :D anlaşılan bu şanzımandan leylek gagası kaçıcak bana :D ama araç yükseltmesi, karter koruması ve 4 jant+4 at lastik toplam 2 bin liraya ayarladım :D 2 şanzıman 2 de bunlar desem 4-4.5a malolucak bana sonrası işin fantazi kısmı zaten :D

cakalmehmet' Alıntı:
abi çıkma şanzımanda 2-3 liradan aşağı değildir heralde :D anlaşılan bu şanzımandan leylek gagası kaçıcak bana :D ama araç yükseltmesi, karter koruması ve 4 jant+4 at lastik toplam 2 bin liraya ayarladım :D 2 şanzıman 2 de bunlar desem 4-4.5a malolucak bana sonrası işin fantazi kısmı zaten :D

kardeşim biraz serin gel :D 4 jant + 4 lastik yükseltme karter koruması = 2 lira ya biri sıkı hediye veriyor, yada şu işi bir konuşalım,
sadece 4 lastik 2 lira desen tamam da gerisi ne oluyor anlamadım, acele etme bence,

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
kardeşim biraz serin gel :D 4 jant + 4 lastik yükseltme karter koruması = 2 lira ya biri sıkı hediye veriyor, yada şu işi bir konuşalım,
sadece 4 lastik 2 lira desen tamam da gerisi ne oluyor anlamadım, acele etme bence,

abi bu benim arabayı devamlı götürdüğüm usta, elinde bi araç var sahibi bırakmış oraya, sordum lastikleri görünce ustaya o da sahibine arayıp sordu 4 jant+üstündeki 4 a/t lastiği 800e veririm dedi sahibi. karter korumasınıda çıkma bulduk şansa 200 liraya :D 1000 lirada yükseltme tutar dedi hallederiz dedi, toplamda 2000 liraya mal oluyo :D tek kuşkum yükseltmeyi o fiyata yapamayabilir ama bugüne kadar hep sölediği fiyatlara yaptı [/td][/tr][/table]

Selamlar

Madem herkes memnun yeni başlık açıcam ama 4 kriteri sağlamak lazım

1 Selimin durumu müsaitse illa çizecem hafta sonu diye tutturmazsa ;D
2 Hepiniz onaylarsanız ve müsaitseniz
3 biraz uzun soluklu bir gezi ilginizi çekerse
4 bu cumartesi kuzuyayla üzerinden kartepede kar varmı varsa karda oynarmıyız mangalda yaparmıyız yada sizlerin alternatif önerileri gezisi yapalımmı ?,
Tabii Allah bir engel mani çıkarmazsa,

saygılar.

cakalmehmet' Alıntı:

abi bu benim arabayı devamlı götürdüğüm usta, elinde bi araç var sahibi bırakmış oraya, sordum lastikleri görünce ustaya o da sahibine arayıp sordu 4 jant+üstündeki 4 a/t lastiği 800e veririm dedi sahibi. karter korumasınıda çıkma bulduk şansa 200 liraya :D 1000 lirada yükseltme tutar dedi hallederiz dedi, toplamda 2000 liraya mal oluyo :D tek kuşkum yükseltmeyi o fiyata yapamayabilir ama bugüne kadar hep sölediği fiyatlara yaptı [/td][/tr][/table]

1 eğer jantlar iyi ve kaliteliyse lastikler iyi marka ve az km, yapmışsa
2 karter koruma sertleştirilmiş aleminyum veya offroad uygun malzemeden yapılmışsa şanzımana kadar uzanıyorsa,
3 yükseltme high lift ise ve buna uygun helezon ve amortisörlerde içindeyse
şanslısın ;D kazasız belasız güle güle kullan

ama yinede önce şanzıman
Sabri bey tarif etmiş oraya bir sor
olmadı sitenin mercedes - musso bölümünü bir araştır orada başlık aç sor muhakkak bir cevap alırsın

1 eğer jantlar iyi ve kaliteliyse lastikler iyi marka ve az km, yapmışsa
2 karter koruma sertleştirilmiş aleminyum veya offroad uygun malzemeden yapılmışsa şanzımana kadar uzanıyorsa,
3 yükseltme high lift ise ve buna uygun helezon ve amortisörlerde içindeyse
şanslısın ;D kazasız belasız güle güle kullan

jantlar benimkilerle aynı arabanın orjinal jantları, lastiklere baktım az kullanılmış ama a/t tipinin daha otoyol cinsi sanki aralıkları sizinkiler kadar geniş değil ama idare eder gibi duruyor, tek sorunum yükseltme olayı işte onu bilmiyorum artık yapmadan önce neleri kullanıcaksa öğrenip size sorucam :smiley:
Bu haftasonu ben malesef müsait değilim ama açıköğretim sınavlarım var arabanın şanzımanıda meçhul tabi :D ama yaptırır yaptırmaz ne zaman derseniz gelirim [/td][/tr][/table]

Selamlar

Şanzıman mercedes maalesef tamirci bilmiyorum
yükseltme ben yaptırmadım ayrıca araba marka farkı var ama o konuda yapanlar yardımcı olur
ama iş A/T ye gelince iş değişiyor, ;D marka olarak BF goodrich'i ben tek geçiyorum, 2 - 3 sıraya cooper ve general grabber i koyuyorum, ama sen karter koruma yükseltme yapmayı düşündüğüne göre araban çamurda kalınca keşke M/T yada xtreme M/T takmadığın için pişman olmayacağına eminmisin ? ama A/T lastiklerin durumu iyi ise alırsın bu sana fazladan 4 jant sağlar baktın olmuyor bir takım da M/T takarsın jantların hazır olur. bu da güzel bir şey bence, 800'e jant + A/T lastiklerde güzelse çok ucuz
ama aklına yatanı, kalbinin tastik ettiğini yapmak en doğrusudur,

saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR