otomatik şanzıman olduğunu var sayarak yazıyorum,
1- içinde öyle dişli grubu yok
2- karter içi mıknatıslar küçük parçacıkları toplamak için her otomatik şanzımanda var ve normal
3- bence yağ çubuğunu çek kokla pis ve keskin bir koku varsa yağı aracına uygun atf yağı ile dğiştir, açtırırsan filtreyide değiştir
4-vites geçiş vuruntuları motor soğukken oluyorsa normal motor ısınınca geçer
5-en önemlisi otomatik şanzıman bittiği zaman araç viteste ve giderken sanki boşta imiş gibi tepki verir ve bu önce ara ara olur,
sende böyle bir şikayet yok neden şanzıman indiricen anlamadım, önce yağ durumu yukarda yazdım yağ seviye kontrolü yap gerekiyorsa yağı değiştir. yağ borularını yağ soğutma radyatörüne kadar kontrol et
inşallah yağ ile iş çözülür
abi motor soğukkende sıcakkende vuruntu yapıyor, içindeki mıknatısın üstü parça doluydu illaki biyerden geldi o parçalar adam bana direk bu bitmiş her an yolda kalırsın dedi oha dedim, ayrıca yağda leş gibi kokuyordu hakkaten ama kırmızı renkteydi yani yeni gibi duruyordu
önceden 1 şanzıman harcadım dediğin gibi boşa geçme olayı oluyordu ama bunda şu anlık öyle bir sıkıntı yok ama kullanmaya devam edersem tamamen gidermiş ve olay 4-5 bin liraya çıkarmış
işin kötü yanı bundan başka da musso ustası yok hiçbiyerde, otomatik şanzıman ustası bulsam ona göstericem[/td][/tr][/table]