31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 376
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,078
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Arkadaslar hepinizi ozledim :smiley: Hemde cok ... Hafta ici yapalim Bir seyler ....
Armagan bey Dacia nin performansini cok merak ediyorum doğrusu .....
Selamlar

Etiketler

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
gidelim ;D gezelim ;D sıkıldık offroad yapalım diyenlerden ses yok,,,,, ;D
bu hafta grup yatar, haftaya çene dağını önermeyi düşünüyorum kabul görürse yada başka bir öneri gelir ve o kabul görürse kısmetse gideriz yarın çok zor görünüyor,,,

ömer abi ,selim kardeşim ,armağan abi ve diğer arkadaşlar istanbuldan kurtulmak istiyorsanız 29 nisanda fakoff soğucak gezisi yapıcak bak şimdiden haber veriyorum haaa
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=433457886679716&set=o.224366577627852&type=1&theater [/td][/tr][/table]

abi pazartesi bende müsait olabilirim heralde :D benim arabayı göze alarak bi plan yaparsanız katılırım :D

sabri yucel' Alıntı:
Arkadaslar hepinizi ozledim :smiley: Hemde cok ... Hafta ici yapalim Bir seyler ....
Armagan bey Dacia nin performansini cok merak ediyorum doğrusu .....
Selamlar
olur işallah da standart bi4x4 işte ::smiley:

ozturk41' Alıntı:
gidelim ;D gezelim ;D sıkıldık offroad yapalım diyenlerden ses yok,,,,, ;D
bu hafta grup yatar, haftaya çene dağını önermeyi düşünüyorum kabul görürse yada başka bir öneri gelir ve o kabul görürse kısmetse gideriz yarın çok zor görünüyor,,,

ömer abi ,selim kardeşim ,armağan abi ve diğer arkadaşlar istanbuldan kurtulmak istiyorsanız 29 nisanda fakoff soğucak gezisi yapıcak bak şimdiden haber veriyorum haaa
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=433457886679716&set=o.224366577627852&type=1&theater [/td][/tr][/table]
vay öztürk abim selamlar

pazartesi ben malesef yokum beyler

piknik varmış kimse bişey demiyo :(

bugün başakşehirde bir offroad parkuru buldum daldım içine :D nerde çamur balçık bulduysam yardırdım ama en son 2. turu atarken sol ön lastiğin ordan
fren.png
resimdeki gibi bir parça çıktı, ortalama 6 7 cm kadar sanki iki şeyi birbirine tutturuyormuş gibi bir parça. önce balatanın ordan ucu çıktı janta sürtünce sese durdum, elimle çektim parça olarak elime geldi, sonrasında hiçbir sıkıntı veya değişiklik olmadan çıktım parkurdan. yarın tatil diye kapalı olmazsa eğer sabahtan tamirciye götürücem bakalım. siz bu parçayla ilgili birşey biliyomusunuz :D gerçi çizimimde kötüdür ama anlamışsınızdır şeklini.

balatayı tutan bi parça olabilir mutlaka götür tamirciye

cakalmehmet' Alıntı:
bugün başakşehirde bir offroad parkuru buldum daldım içine :D nerde çamur balçık bulduysam yardırdım ama en son 2. turu atarken sol ön lastiğin ordan
fren.png
resimdeki gibi bir parça çıktı, ortalama 6 7 cm kadar sanki iki şeyi birbirine tutturuyormuş gibi bir parça. önce balatanın ordan ucu çıktı janta sürtünce sese durdum, elimle çektim parça olarak elime geldi, sonrasında hiçbir sıkıntı veya değişiklik olmadan çıktım parkurdan. yarın tatil diye kapalı olmazsa eğer sabahtan tamirciye götürücem bakalım. siz bu parçayla ilgili birşey biliyomusunuz :D gerçi çizimimde kötüdür ama anlamışsınızdır şeklini.

kaliperlere bak frenle ilgili, aracı bence sürme olduğu yerde krikoya kaldır,lastiği sök freni balataları kontrol et o şekilde sürersen diske zarar verebilirsin yada o tekerin freni tutmaz yada devamlı frende kalabilir

yarın sabah erkenden halledicem artık bi şekilde onu :D yarın gezi varmı abi onu ayarlasaydık iyiydi ama :D

cakalmehmet' Alıntı:
yarın sabah erkenden halledicem artık bi şekilde onu :D yarın gezi varmı abi onu ayarlasaydık iyiydi ama :D

şu an gezi yok gibi görünüyor,
o parça çizimden pek anlamadım ama balataları yerinde sabit tutan yay yada yaylı sekman gibi bir parçaya benziyor o cizimdeki parça kırılmış yarısı içeride kalmış bir parçada olabilir, fren deyince önemsiz parça yoktur aman ilk önce frenleri hallet havasını hidroliğini, balataları kontrol ettir.

şu an gezi yok gibi görünüyor,
o parça çizimden pek anlamadım ama balataları yerinde sabit tutan yay yada yaylı sekman gibi bir parçaya benziyor o cizimdeki parça kırılmış yarısı içeride kalmış bir parçada olabilir, fren deyince önemsiz parça yoktur aman ilk önce frenleri hallet havasını hidroliğini, balataları kontrol ettir.

tamamdır abi yarın erkenden bitiricem o işi[/td][/tr][/table]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR