31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 376
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,343
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Sabri Abinin SS biraz zorlandı ama, araç 4 çekere çekmiyordu o yüzden....

P1070047.JPG

P1070049.JPG

P1070050.JPG

Etiketler

Ve mekanımıza ulaştık, geçen seferden Sabri Abi'nin güzel anılarının olduğu göl kalmamıştı, Ömer Abi'nin de plakayı arayacaktık ama unuttuk ;D

P1070061.JPG

P1070062.JPG

P1070063.JPG

Maşallah güzel bir gezi yapmışsınız paylaşım için teşekkürler.

Veee, işte günün en güzel anlarından... Ateş başı muhabbetleri... Ekip güzel olunca muhabbet güzel oldu, saatin kaç olduğa bile bakmadık valla ;D

P1070064.JPG

P1070065.JPG

P1070066.JPG

Ve bunlar da elimdeki son fotoğraflar... Birazdan videoları da yüklerim... İyiki gitmişim valla, kaçırsaydım çok üzülecektim....

P1070084.JPG

P1070085.JPG

P1070086.JPG

Şimdiiii bu fotoğraf video konusunda Selim uzmandır derken ne demek istediğimi anladınızmı

güzel gezi olmuş arkadaslar imrendim ama işlerimin yogunlugundan zaman ayıramadım bidahakine insallah. :smiley:

kuzne' Alıntı:
güzel gezi olmuş arkadaslar imrendim ama işlerimin yogunlugundan zaman ayıramadım bidahakine insallah. :smiley:

Fatih Hocam bilerek seni aramadım, güzel hava vardı, dükkanı bitirirsin dedim, bittimi, nasıl durumlar, tamponları soruyor benim kanka...

kardesim sagolasın celik yapı bitti üst kaplamayı yarın yapıyorum celik kapı kalıyo sadece bir iki güne kadar baslarız imalatları.

İnşallah birşey çıkmazsa haftaya cumartesi sendeyim zati, çıraklık yapacam ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR